Golfaa naiselle ammatti -kilpailu tuotti yli 400 ammattia

image

Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Ritva Ohmeroluoma vastaanotti 10 120 euron arvoisen shekin Suomen Golfliitolta 3.9.2012. Summa saatiin kesän aikana järjestetyistä SGL Trophy kilpailuista. Yhteensä Golfaa naiselle ammatti -kilpailuun otti osaa 1012 paria ja kesä-ja heinäkuun aikana pelattiin SGL Trophyn alkukarsinnat 59 seurassa. Naisten Pankin historiassa tämän suuruinen yhteistyö eri liittojen kanssa on ensimmäinen ja siksi ainutlaatuinen.
”Tämä on upea tulos ja olen erittäin iloinen, sillä Golfaa naiselle ammatti -kampanjalla saadaan aikaan merkittäviä tuloksia Naisten Pankin hankkeissa.  Golf-viheröillä putattiin, swingattiin ja tehtiin hole-in-one -lyöntejä kehitysmaan naisille. Auttaa voi monella tapaa ja sen voi tehdä todellakin myös golfkentällä. Kirkon Ulkomaanapu pitää huolen siitä, että työ jatkuu meidän työkentillämme eri hankkeissa, Ohmeroluoma iloitsee ja jatkaa:

Haluan kiittää Suomen Golfliiton kampanjaan sitoutunutta väkeä. Osoitan erityiset kiitokset yhteistyön isälle Seppo Palmiselle, jonka ideana oli yhdistää golf, hyväntekeväisyys ja tekemisen ilo. Kiitos myös Naisten Pankin projektinvetäjille Leena Vilppulalle ja Rauni Suhoselle, jotka ovat tehneet kerrassaan upeaa työtä. Samoin kiitän myös Naisten Pankin yhteyspäällikkö Sari Melleriä, joka on pitänyt tässä projektissa langat käsissään.
Yhteistyökumppanit katsovat jo ensi kesän viheriöille ja kaikella todennäköisyydellä osapuolet tulevat järjestämään yhdessä Golfaa naiselle ammatti -kisan myös ensi vuonna. Nähtäväksi jää, miten monella kentällä nurmikko lentää kehitysmaan naisten ammattien hyväksi ensi kesänä.

Lisätietoja yhteistyöstä:

Sari Meller
sari.meller(at)kirkonulkomaanapu.fi
050 326 3882