Golfaa Naiselle Ammatti -semifinaali elokuussa 2013

image

Suomen Golfliitto ja Naisten Pankki järjestävät tänä vuonna toista kertaa yhteistyössä perinteisen SGL Trophyn 2013. Alkukilpailut järjestetään kesäkuussa 57 kentällä ja tavoitteena on saada mukaan 3000 pelaajaa golfaamaan naiselle ammattia.

Naisten Pankki saa jokaisesta osallistumismaksusta 10 euroa, jolla tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa. Osallistumismaksujen lisäksi yhteistyöllä voi kerätä myös Naisten Pankin osakkeen. Se maksaa 750 euroa.

Kilpailumuoto on 18 reiän greensome (lyöntipeli) ja kisaan ilmoittaudutaan pareittain. Pelaajaparit voivat olla naisia, miehiä tai sekapareja. Myös juniorit ja seniorit voivat osallistua. Semifinaali pelataan 6.8. Hill Side Golf Clubilla, missä pelaavat kaikki alkukilpailujen voittajaparit. Kolme parasta paria matkustaa Golflehden lukijamatkalle finaaliin Italiaan 17.-22.9.

Viime vuonna järjestetyssä Golfaa Naiselle Ammatti 2012 SGL Trophyn alkukilpailussa oli mukana 2000 pelaajaa. Se tuotti Naisten Pankille yli 10 000 euroa.

Lisätietoja SGL Trophysta ja alkukilpailujen päivämäärät voi tarkistaa osoitteesta https://www.golf.fi/sgl-trophy.