GOLFAA NAISELLE AMMATTI: SGL Trophy pelataan Sarfvik Golfissa Naisten sunnuntaina 10.06.2012

image

Kysymyksessä on Suomen Golfliiton ja Naisten Pankin yhteinen kampanja, joka koostuu Golfliiton jäsenseurojen amatööripelaajille tarkoitetusta SGL Trophystä, Naisten Pankin kautta kanavoitavasta hyväntekeväisyydestä ja naisten tämän vuoden pääkilpailusta, Vihdissä pelattavasta Ladies European Tour Access Series -haastajasarjaan kuuluvasta ammattilaiskilpailusta. Kampanjan kummeina ovat huipputason golfarit Ursula Wikström, Minea Blomqvist-Kakko, Kaisa Ruuttila ja Anne Hakula.

Alkukilpailuja 64 kentällä
Golfaa naiselle ammatti on perinteisen SGL Trophyn ensi kesän teema. Alkukilpailut pelataan pääasiassa viikoilla 24-26 (10.6.-1.7.) mies- nais- tai sekaparien kesken eri puolilla Suomea. Peräti 64 kenttää tarjoaa jäsenilleen ja lähialueidensa pelaajille mahdollisuuden osallistua hauskalla tavalla hyväntekeväisyyteen. Kilpailu on avoin kaikille Golfliiton jäsenseurojen amatöörijäsenille. Pelimuoto on 18 reiän greensome (lyöntipeli) ja kilpailussa huomioitava suurin tasoitus 36. Semifinaali pelataan Hill Side Golfissa Naisten Pankki -päivänä 6.8. ja finaali Golflehden lukijamatkan yhteydessä Turkissa (6.-13.10.).
Women's Bank Open by Catmandoo hosted by HLR Golf Academy Ladies European Tour Access Series -haastajasarjan ammattilaiskilpailu on tänä vuonna naisten pääkilpailu Suomessa. Kilpailu pelataan Vihdissä Hill Side Golfissa 9.-11.8. Kilpailua emännöi entisen huippupelaajan Hanna-Leena Ronkaisen HLR Golf Academy. Women's Bank Openin Pro Am -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.8.

Sarfvik Golf ja Naisten Pankki
Sarfvik Golf Kirkkonummella on Suomen ensimmäinen osakeyhtiöperusteinen golfyhteisö. Old Course valmistui 1984 ja New Course sekä uusi klubirakennus avattiin vuonna 1990. Sarfvik on yhteisöllinen, jäsenten viihtymisestä huolehtiva, golf-kulttuuria vaaliva, kehittyvä golfyhteisö. Kesäkuussa 2011 Sarfvikissa pelattu Naisten Pankkia tukeva Ladies' Day kisa oli alkusysäys Naisten Pankin ja Golfliiton yhteistyölle teemalla golfaa naiselle ammatti. Kisa osoitti Sarfvikin jäsenistön valmiuden yhteiskuntavastuulliseen toimintaan. Samalla se tuli avanneeksi väylän kuluvan kesän valtakunnalliselle kisakierrokselle, joka on Golfliiton kaikkien aikojen suurin hyväntekeväisyyskisa ja Naisten Pankin historian suurin valtakunnallinen urheilutapahtuma.

Sarfvikissa 10.6. ovat mukana SGL Trophyn kummipelaaja Ursula Wikström ja Suomen Golfliiton tiedotusjohtaja Kalle Virtapohja. Naisten Pankkia edustavat sarfvikilaiset Maija-Liisa Friman ja Rauni Suhonen. Mukana myös Sarfvik Golfin toimitusjohtaja Rauno Pusa.