Greenstep Oy pyöräili naisille 57 ammattia

image

Greenstep Oy:n työmatkapyöräilykampanja starttasi toukokuun alussa ja päättyi syyskuun lopussa.

Tavoitteena oli kerätä 10 000 pyöräilykilometriä. Greenstepissä on yhteensä 50 työntekijää viidessä eri kaupungissa ja lähes puolet työntekijöistä osallistui työmatkapyöräilyhaasteeseen.

Osallistujista naisten ja miesten suhde oli lähes puolet ja puolet, ehkä hieman enemmän naisia kuin miehiä. Osa pyöräili jopa yli kolmenkymmenen kilometrin matkan töihin haasteen innoittamana.

Eniten kilometrejä keräsi Ulla Åman, joka keräsi yksinään huikeat 1751 kilometriä! Työmatkapyöräilyhaasteen voittaja sai päättää, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen kerätyt rahat lahjoitetaan. Åman valitsi lahjoituskohteeksi Naisten Pankin, jonka toiminnassa hän on ollut mukana pitkään.

Jokaisesta ajetusta kilometristä luvattiin lahjoittaa 0,10 euroa hyväntekeväisyyteen ja mikäli tavoite saavutettaisiin, tuplattaisiin lahjoitussumma. Greenstep pääsi tavoitteeseen; pyöräiltyjä kilometrejä kerättiin 10 076 ja näin saatiin lahjoitettua ammatti 57 kehitysmaan naiselle.

Mikä innosti osallistumaan? – Kampanja sai meidät pyöräilemään työmatkoja ja nauttimaan Suomen kesästä, samalla keräsimme rahaa hyväntekeväisyyteen, iloitsee Åman.

Kuva: Greenstepin hallituksen puheenjohtaja Tore Teir pyöräili kampanjan innoittamana työmatkan Espoosta Kristiinankaupunkiin: 330 kilometriä kahdessa päivässä.