Käsihygienia on tärkeä ja aina ajankohtainen asia. Tuet Naisten Pankkia ostamalla BioSwipe Hand Gel -käsihuuhteita.

Aiemminkin Naisten Pankin toimintaa tukenut HomCare Finland Oy lahjoittaa jokaisesta toukokuussa myydystä BioSwipe Hand Gel -käsihuuhdepullosta 1 € Naisten Pankille. Tuotteen hinta on 15 €.

Sinulla on tilaisuus hankkia näitä tuotteita itsellesi, perheellesi ja työpaikallesi ja tukea Naisten Pankin koulutustoimintaa kehitysmaissa.

BioSwipe Hand Gel 100 ml on mieto probioottinen geeli pitkäkestoiseen käsihygieniaan. Hiero kuiviin käsiin n. 3 ml geeliä koko käsien alueelle sormien välit ja sormenpäät mukaan lukien vähintään 30 sekunnin ajan, kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut.

HomCare Finland Oy on vuonna 1985 perustettu perheyritys. Se on saavuttanut arvostetun ja vakaan aseman yrityksenä, joka markkinoi ja myy ihmisen ja kodin hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita. Asiakkaat eri puolilla Suomea voivat hankkia tuotteita HomCare-edustajilta suoraan ja/tai heidän verkkokaupastaan.

Tilaaminen verkkokaupasta on helppoa. Osoitteessa https://www.homcare.fi/edustajahaku/ etsit edustajan, lisäät tuotteet ostoskoriin ja kirjoitat tilaajan tiedot sekä etenet maksamiseen ja toimitustapavalintaan. Jos haluat toimituksen kotiin, kannattaa valita DHL. Valinnalla Posti ja Matkahuolto lähetys saapuu noutopisteeseen.
Toimitusmaksut:
tilaukset alle 40 € – toimitusmaksu 10 €
tilaukset yli 40 € – toimitusmaksu 5 €
Tilausmäärästä 40 € ylöspäin voit hankkia myös puolihintaisia etutuotteita valintasi mukaan.

Lisätietoja:

HomCare Finland Oy, Tuija Nemlander 0400-284248
Naisten Pankki Espoo, Marita Johansson 0400-400649

Kuva: HomCare Finland Oy