Lady Line ja Naisten Pankki tuottavat hyvinvointia Suomessa ja kehitysmaassa

Tiedote Lady Linen ja Naisten Pankin yhteistyöstä
 
8.3.2012
 
Lady Line ja Naisten Pankki tuottavat hyvinvointia Suomessa ja kehitysmaassa
 
Lady Line järjestää haastekampanjan hyvinvointikeskuksissaan ( 40 kpl) Naisten Pankin hyväksi ympäri Suomea. Kampanjan tavoitteena on kerätä jokaiselle Lady Linen hyvinvointikeskukselle oma osake. Osakkeen arvo on 750 euroa. Haastekampanja alkoi kansainvälisenä naisten päivänä 8.3.2012.
 
Lady Linen kehityspäällikkö Sarita Nobile kertoo, että Lady Linessa uskotaan naisten voimaantumiseen.
 
”Suomessa Lady Line tuottaa naisille kokonaisvaltaista hyvinvointia. Naisten ja äitien hyvinvoinnin kasvaessa myös perheet ja työyhteisöt voivat paremmin. Naisten Pankin työ on arvokasta kehitysmaan naisten kautta myös perheille, joten Lady Linen ja Naisten Pankki edustavat samaa arvomaailmaa.”
 
Sarita Nobile kertoo, että Lady Linessa kannustetaan naisia ottamaan itse vastuuta omasta terveydentilastaan. Naisten Pankin ideologia on siis samanlainen, mekin autamme naisia itse auttamaan itseään.
 
Osakekampanja huipentuu kesäkuussa 12.5. pidettävään zumba –tapahtumaan Helsingissä. Kyseessä on kolmen tunnin zumba–maraton jonka osallistumismaksu 25 euroa tilitetään Naisten Pankille.
 
Naisten Pankin vapaaehtoiset aktiivit Leena Vilppula ja Anna-Maija Tuomi iloitsevat tulevasta yhteistyöstä. He ovat organisoineet Naisten Pankin paikalliset aluesolut yhteistyöhön Lady Linen hyvinvointikeskusten kanssa. Naiset liikkuvat mielellään itsekin ja allekirjoittavat Nobilen mielipiteen siitä, että on tärkeää auttaa naisia auttamaan itse itseään. 
 
Naisten Pankki on suomalainen rahasto, joka kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Lahjoitetuilla varoilla tuetaan naisten taloudellista toimeentuloa, osaamista ja oikeuksia parantavia hankkeita. Naisten Pankki auttaa kehitysmaan naisia auttamaan itse itseään. 
 
Neljä vuotta sitten perustettu Naisten Pankki on kerännyt vajaat neljä miljoonaa euroa ja näillä varoilla on aloitettu 12 eri puolilla maailmaa hanketta, joiden vaikutuspiirissä on yli 40 000 ihmistä. Kirkon Ulkomaanavun hallinnoimalla Naisten Pankin voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset sekä lukuisat osakkaat, lahjoittajat ja yhteistyökumppanit.
Lisätietoja:
Lady Line, Sarita Nobile,  sarita.nobile(at)ladyline.com
Kirkon Ulkomaanapu, Sari Meller, sari.meller(at)kirkonulkomaanapu.fi