Lahja Naisten Pankille, hyvä mieli itselle

Tampereen apulaispormestari Leena Kostiainen tapaa työnsä puolesta paljon ihmisiä. Kun 50-vuotispäivät lähestyivät, tuntui luontevalta järjestää vastaanotto. Aamulehden synttärihaastattelun avoin kutsu poiki yli sadan hengen vierastulvan taidegalleriaan.

Leena Kostiainen ei halunnut kukkia eikä lahjoja vaan ohjasi muistamiset Naisten Pankin tilille. Valinta oli helppo.

-Minulla on tuttuja, jotka ovat aktiivisesti mukana vapaaehtoistoiminnassa. Olen seurannut sivusta Naisten Pankin toimintaa ja lukenut Facebookista, mitä he ovat saaneet aikaan. He tekevät hienoa työtä. Arvostan tavattomasti myös ihmisiä, jotka antavat aikaansa tällaiselle työlle. Pidän yrittäjyyttä tärkeänä ja on hienoa, että voimme auttaa myös kehitysmaiden naisia pääsemään ammattiin.

Leena Kostiainen naurahtaa, että viidenkympin ylittäminen tuntuu oudolta, mutta uskoo elämän jatkuvan. Perhepiirissä pidettävät juhlatkin ovat vielä edessäpäin. Naisten Pankki onnittelee ja kiittää tuesta.
Teksti: Ritva Norrgrann

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tampere

Tampereen paikalllisryhmä toimii aktiivisesti syyskaudella erityisesti valtakunnallisten tapahtumien paikallisena toteuttajana sekä joulutorilla, jossa pidämme omaa myyntikojua (tätä tekstiä voi varmaan päivittää myöhemminkin) Liity alueesi Naisten Pankin postituslistalle alla olevasta linkistä...

Lue lisää