Mukana hyvällä asialla

Oma Säästöpankki on mukana FinnWalk –kävelyssä yhden päivämatkan verran. Kehitysmaan naisille hankitaan yhteensä 20 Ammattia.

Lahjoita FinnWalk-kampanjaan

– Tapasin Jaana Villasen valtakunnallisilla Yrittäjänaisten päivillä Hämeenlinnassa huhtikuun alussa ja siellä tuli puheeksi Jaanan FinnWalk –kävely. Innostuin heti, minusta on hienoa että ihminen panee tällä tavalla itsensä likoon hyvän asian puolesta, kertoo konttorinjohtaja Minna Nyström Hämeenlinnasta.

Tapaamisen seurauksena Oma Säästöpankki päätti lähteä mukaan FinnWalk –tempaukseen 600 euron panostuksella. Sen avulla saadaan kehitysmaan naisille kaikkiaan 20 Ammattia.

– Pankkina emme ole aikaisemmin olleet tällaisessa mukana, tämä on meillekin uutta ja vähän erilaista. Tavoite, naisten ammatillinen kehittäminen, on kuitenkin tärkeä. Naisia – ja toki myös miehiäkin – pitäisi rohkaista aikaisempaa enemmän kehittämään omia vahvuuksia, ja FinnWalkin kautta naisten asemaa voidaan edistää myös kehitysmaissa.
Kävely on hieno tapa saada tälle asialle näkyvyyttä, Nyström toteaa.

Minna Nyström pitää mahdollisena, että pankista lähdettäisiin pienellä porukalla kesällä Jaanan kanssa kävelemään. Päätöksiä siitä ei ole kuitenkaan vielä tehty.

Teksti Tiina Toivakka Kuva Oma Säästöpankki

SEURAA FINNWALK-KAMPANJAA!