Naisten Päivillä Espoossa kerättiin varat 90 ammattiin

Kansainvälisen Naisten Päivän kunniaksi Naisten Pankki Espoo järjesti Kauppakeskus Ainoassa monimuotoisen viikonlopputapahtuman.

Yhteistyö toimi taas hienosti! Kauppakeskus Ainoa antoi tilan, johon luotiin viihtyisät puitteet. Tapahtumaan lahjoitti Marja Urpanen uusia ja kauniita ByMarja-asuja ja taidemaalari Maaria Märkälä luovutti kaksi taulua myytäväksi luvaten myyntipalkkion Naisten Pankki Espoon yhdistykselle.

Stockmann lainasi rekit ja sovituskopit, Etola antoi vaateripustimia ja Woodek luovutti viikonloppukäyttöön kauniit suomalaista tuotantoa olevat pöydät. Lahjoituksina saimme naisten vaatekomeroiden aarteita ja myynnissä oli Naisten Pankin kahvia ja teetä sekä Naisten Pankki Espoon Amaryllis-postikortteja sekä arpoja.

Aktiivit – kuten Espoossa vapaaehtoisia kutsutaan – järjestivät kaiken paikalleen. Lauantaina ja sunnuntaina Ainoassa oli kaiken ikäisiä, sillä samaan aikaan oli tapahtuma eri ikäisille lapsille. Sunnuntaina tilassamme toteutettiin tietoiskuja kiinnostavista aiheista.

Tapahtuman tuloksena 90 kehitysmaiden naista saa ammatillisen koulutuksen, joka turvaa heidän toimeentulonsa.

Suuri kiitos kaikille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi!

Kauppakeskus Ainoa
Stockmann
Woodek
Marja Urpanen
Maaria Märkälä
Rauni Suhonen
Rita Kostama
Ritva Ohmeroluoma
Etola
Omnia
Kauppakamari
Golf Balance
MarJatta Trading
Kauneusvyöhyke Anu Suomela
Helsinki Seagulls
+
te kaikki, jotka ostitte kahvia, asuja ja arpoja sekä annoitte muuta tukea
+
projektin toteuttaneet vapaaehtoiset

Kiitos!

Naisten Pankki Espoo