Naisten Pankin infoiltoja ympäri Suomen

Oletimageko kiinnostunut Naisten Pankin toiminnasta? Haluaisitko tietää, miten juuri sinä voit osallistua ja vaikuttaa kehitysmaiden naisten hyvinvointiin?

Naisten Pankki on suomalainen vuonna 2007 perustettu vapaaehtoisyhteisö, joka kerää varoja kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein.

Tämä vapaaehtoisverkosto järjestää infoiltoja ja koulutuksia Naisten Pankista pitkin kevättä, ympäri Suomen. Naisten Pankin toiminta on esittelyssä muun muassa:

Hämeenlinnassa, Raumalla, Lahdessa, Kotkassa, Helsingissä, Valkeakoskella, Oulussa,  Turussa,  Porissa,  Mikkelissä,  Hyvinkäällä, Kuopiossa, Loviisassa ja Lappeenrannassa.

Naisten Pankin verkkokoulutus Mikäli Naisten Pankin toiminta kiinnostaa, mutta paikkakunnallasi ei infoiltaa olla järjestämässä, ei hätää! Nyt sinulla on mahdollisuus etäoppia tästä aktiivisesta vapaaehtoisyhteisöstä!   Naisten Pankin verkkopohjainen, kaksi-iltainen viestinviejäkoulutus järjestetään maaliskuun 13. ja 20. päivä klo 17.30-19.30.
Osallistua voit siis kotisohvaltasi – tarvitset vain internetyhteyden, kuulokkeet / kaiuttimet ja rutkasti halua parantaa kehitysmaiden naisten toimeentuloa!   Ilmoittaudu naistenpankki(at)kirkonulkomaanapu.fi ja saat linkin virtuaaliseen seminaaritilaamme paluupostissa!