Naisten Pankki esittää: Liisa Kapanen Vuoden vapaaehtoiseksi 2018

Nyt voit äänestää Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtajaa, Liisa Kapasta, Vuoden vapaaehtoiseksi.

Tue kehitysmaan naista

euroa

Naisten Pankki esittää vapaaehtoistaan, Liisa Kapasta, 66, Vuoden vapaaehtoiseksi 2018. Naisten Pankki kerää varoja kehitysmaiden naisten kouluttamisen ja yrittäjyyden tukemiseen.

Liisan monipuolinen ja tuottelias vapaaehtoistyö on täysin ainutlaatuista. Liisa on toiminut vapaaehtoisena eri tehtävissä vuodesta 2013; johtanut Naisten Pankin Helsingin paikallisryhmää kolmen vuoden ajan ja valtakunnallista yritystiimiä kaksi vuotta. Syksyllä 2018 hänet valittiin Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtajaksi. Lisäksi hän on tuottanut ja koordinoinut lukuisia isoja tapahtumia, kuten Naisten Pankin 10-vuotisjuhlaa ja Kävele Naiselle Ammatti -hyväntekeväisyyskävelyjä.

Liisan työ kehitysmaiden naisten koulutuksen ja toimeentulon tukemiseksi on vaikuttavaa – hän on esimerkiksi neulonut myytäväksi 100 rättiä bambulangasta sekä neuvotellut merkittäviä yrityslahjoituksia 40 000 € edestä. Liisan energinen ja aikaansaava esimerkki on inspiroinut lukuisia muita Naisten Pankin vapaaehtoisia. Hänen roolinsa toisten vapaaehtoisten kouluttajana ja sparraajana on elintärkeä.

Nainen antaa vapaaehtoistyölle kymmeniä tunteja joka viikko.

-Olen itse saanut käydä kouluja, opiskella, tehdä työtä ja olla tasavertainen jäsen niin perheessä kuin työelämässä. Haluan työlläni olla tukemassa kehitysmaiden naisia, jotta he pääsisivät toteuttamaan omia unelmiaan. Parasta vapaaehtoisuudessa on, että voin käyttää omaa osaamistani, työkokemustani ja luovuuttani sekä samalla itsekin oppia uutta, Liisa kertoo.

Äänestys päättyy 31.10.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ