Naisten Pankki Pääkaupunkiseutu etsii vetäjää!

Haluatko mukaan auttamaan kehitysmaiden naisia kohti yrittäjyyttä ja toimeentuloa? Kaipaatko vapaa-aikaasi uusia, mielenkiintoisia haasteita?

Tule vetämään Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun toimintaa. Kanssasi työskentelee työpari ja innokas johtotiimi. Apunasi on myös suuri joukko muita vapaaehtoisia naistenpankkilaisia.

Pääkaupunkiseudun toiminta on aktiivista. Järjestämme varainkeruutapahtumia yhdessä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kerromme Naisten Pankin toiminnasta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Teemme uutiskirjeitä, tiedotteita ja päivitämme omia Facebook-sivujamme. Postituslistalla on 950 nimeä ja sivuilla 1200 tykkääjää.

Tehtäviisi kuuluu koordinoida Naisten Pankin toimintaa pääkaupunkiseudulla, valmistella johtotiimin kuukausikokoukset, ideoida ja kehittää toimintaa yhteistyössä johtotiimin kanssa. Uudet ajatukset ovat aina tervetulleita.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut ja uskallat hypätä ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Tuen sinua kaikessa ja autan alkuun, mutta työ tekijäänsä neuvoo. Sinulla on vapaat kädet muovata tehtävästä itsesi
näköinen ja kokoinen.

Kiinnostuitko? Laita meili tai soita 8.11. mennessä. Jutellaan ja kerron lisää.

Liisa Kapanen
liisa.kapanen@naistenpankki.fi
040 562 0235

liisa