SOME-osaajaa haetaan

Kävele Naiselle Ammatti -hyväntekeväisyystapahtuma
Haemme Kävele Naiselle Ammatti 2014 -projektiryhmään SOME-osaajaa.

Kävele Naiselle Ammatti on Naisten Pankin suurin yksittäinen tapahtuma vuositasolla ja se toteutetaan eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Tänä vuonna tapahtumapäivä on sunnuntai 14.9.2014.

Haemme nyt KNA2014-projektiryhmään SOME-osaajaa. Haussa on vapaaehtoinen, joka hallitsee sosiaalisen median eri osa-alueet ja joka osaa sujuvasti tuottaa niin sisältöä, kuvia, filmiä kuin ääntäkin. Ja tietysti reipas ja idearikas mieli mukaan!

Aikaa vapaaehtoistyöhön menee arviolta projektin alkuvaiheissa (=toukokuun loppuun saakka) ja lopussa (syyskuun kaksi ensimmäistä viikkoa) n. 2-3 h/viikko ja näiden välisenä aikana tunti per viikko.

Kävele Naiselle Ammatti on valtakunnallinen tapahtuma, joka tarjoaa loistavan näkyvyyden Naisten Pankin verkostoon ja edistää uusien kontaktien luomisessa. Kanna kortesi kekoon ja tule mukaan tekemään arvokasta työtä kehitysmaiden köyhien naisen auttamiseksi!

Ota yhteyttä tapahtuman kampanjapäällikköön Teija Mikkilään osoitteessa: teija.mikkila(at)naistenpankki.fi, puhelin 040-589 2776.