Parhaat korot Naisten Pankista – uutuusvideo Naisten Pankista nyt YouTubessa

image

Video löytyy täältä.
 
Naisten Pankki on tuottanut 10-minuuttisen videon Parhaat korot Naisten Pankista vauhdittamaan Nordea-yhteistyötä ja Naisten Pankin omaa viestintää. Videolla Naisten Pankin aktiiviit Leena Brandt, Laura Pääkkönen ja Liisa Koponen kertovat Naisten Pankista. 
 
Video on tuotettu ensisijaisesti Nordean henkilöstön käyttöön, mutta sitä voidaan käyttää muuallakin Naisten Pankin viestinnässä ja markkinoinnissa. Video pyörii YouTubessa, josta sen voi linkittää omiin tarkoituksiin. 
 
Video tehtiin MTV3:n päätoimittaja Merja Ylä-Anttilan ystävällisellä tuella. Tuottajana toimi Paula Pauniaho, joka toimii Nordean ja Naisten Pankin varainhankintaryhmän yhteyshenkilönä. 
 
Naisten Pankki ja Nordea aloittivat yhteistyön marraskuussa 2010. Tänä vuonna tavoitteena on lisätä erityisesti alueellista yhteistyötä. Nordeasta Liisa Koponen on lähettänyt tietoa Naisten Pankista kaikille aluekonttoreille. Konttoreiden yhteyshenkilöiden tiedot toimitetaan myös kaikille aluesoluille, jotta yhteydenpito voi kunnolla alkaa ja lisääntyä siellä, missä on jo päästy hyvään vauhtiin kuten Oulussa.
 
Nordea-yhteistyön tavoitteena on lisäksi saada kaupaksi Naisten Pankin omia pankkikortteja 2000 kpl vuoden 2012 loppuun mennessä sekä ePossu-lahjoituksia yhteensä 6000 euroa vuoden 2012 aikana. Lisäksi tavoitteemme on, että mahdollisimman moni Naisten Pankin aktiivi ottaisi pankkikortin ja ePossun käyttöönsä.
 
Mitä aluesolut ja Nordean paikalliskonttorit voisivat yhdessä tehdä? Tässä muutamia vinkkejä: 
  • Yhteiset teematilaisuudet esim. vastuullisesta sijoittamisesta
  • Yhteiset esiintymiset muiden järjestämissä tapahtumissa
  • Paikalliset haastekampanjat
  • Paikalliset yhteiset tempaukset
  • NP:n tietoiskut/myyntitempaukset Nordean henkilöstölle esim. työpaikkaravintoloissa
  • Nordean tilojen hyödyntäminen NP:n tilaisuuksissa ja palavereissa
  • Aluesolun oma idea/malli!
 
Naisten Pankin ja Nordean yhteistyötä koordinoi työryhmä: 
Nordeasta: Liisa Kapanen (Nordean yhteyshenkilö), Taru Lommi-Häyrinen (asiakasvastuullinen), Pirjo Tuomala-Vilja (pk-seudun tapahtumat) ja Mika Lehtovirta (markkinointi)
Naisten Pankista: Sari Meller (KUA) ja Paula Pauniaho (Naisten Pankin yhteyshenkilö)
 
Tiedustelut: 
Paula Pauniaho, Paula.Pauniaho(at)tat.fi