Rohdos-Ala Oy kerää reseptejä keittokirjaan kehitysmaiden naisten hyväksi! Lähetä omasi nyt!

Kokkaa_naiselle_ammatti_flyerA5_SAHKOINEN
LÄHETÄ SUOSIKKIRESEPTISI 15.12. MENNESSÄ!

Rohdos-Ala Oy kerää kauneutta ja hyvinvointia tukevia reseptejä tavoitteenaan julkaista niistä keittokirja. Kirjasta saatavat tuotot lahjoitetaan Naisten Pankille.

Rohdos-Ala Oy kerää kauneutta ja hyvinvointia tukevia reseptejä tavoitteenaan julkaista niistä keittokirja. ”Kokkaa naiselle ammatti” on keittokirjaprojekti, jolla lisätään tietoisuutta ruoan kauneusvaikutuksista ja ihon kauneutta vaalivista Ella Baché -tuotteista. Kauneuden keittokirjaan kerätään reseptejä, joiden valintaperusteina ovat terveellisyys, helppous, herkullisuus ja käytetyt raaka-aineet. Valinnan tekevät Suomen Ella Baché -tiimi ja ruoan ammattilainen Meri-Tuuli Lindström.

Kirja kootaan vapaaehtoisvoimin, mikä mahdollistaa koko tuoton lahjoittamisen Naisten Pankille. Kirja julkaistaan ravintolapäivänä 16.5.2015. Valmis keittokirja tulee myyntiin projektiin osallistuviin Ella Baché -kauneushoitoloihin ja Naisten Pankin omalle verkostolle.

Kirjasta saatavat tuotot lahjoitetaan Naisten Pankille.

LÄHETÄ SUOSIKKIRESEPTISI 15.12. MENNESSÄ JA TUE NAISTEN HYVINVOINTIA KEHITYSMAISSA!

Kauneuden keittokirjaan kerätään reseptejä, joiden valintaperusteina ovat terveellisyys, helppous, herkullisuus ja käytetyt raaka-aineet. Lähetä reseptisi viimeistään 15.12. sähköpostilla osoitteeseen ra.team@rohdos-ala.fi.

  • Anna reseptillesi nimi
  • Kerro sen kategoria: alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, smoothie
  • Itse resepti (ainesosat, määrät + valmistusohje ja valmistusaika)
  • Kerro lyhyt perustelu sille, miksi haluat juuri tämän reseptin kirjaan
  • Muista lisätä yhteystietosi!

Valinnan tekevät Suomen Ella Baché -tiimi ja Meri-Tuuli Lindström, Helsingissä asuva 34-vuotias yrittäjä, joka tekee työkseen mm. ruokaa tv-mainoksiin ja lehtiin sekä laatii reseptejä kotikokkaajien arkeen. Hän on itseoppinut kokki, jonka sydäntä lähellä on iloinen ja mutkaton ruoka. Meri-Tuuli innostuu tuoreista vihanneksista ja hedelmistä ja haluaa syödä raikkaasti, mutta myös herkullisesti.

Jokainen reseptinsä lähettänyt osallistuu samalla 100 euron arvoisen kosmetiikkalahjakortin arvontaan!