Ruohonjuuri antoi joulukuun Hyvistuotteen tuoton Naisten Pankille

Kestävän kehityksen periaatteisiin sitoutunut Ruohonjuuri luovutti joulukuun ns. Hyvistuotteen koko tuoton Naisten Pankille. Tuottoa tuli kaikkiaan 834,26 euroa.

Ruohonjuuri on jo yli seitsemän vuoden ajan lahjoittanut joka kuukausi yhden kampanjatuotteen koko tuoton hyväntekeväisyyteen. Viime joulukuussa Hyvistuote oli A & M Luonnontuotteet sarjan kotimainen Hamppuvoide.

-Olemme hyvin tietoisia siitä, että yksi tehokkaimpia keinoja maailman köyhyyden vähentämiseen on ostaa tuotteita Afrikan naisten pyörittämiltä pienyrityksiltä. Naisten Pankin hankkeet tukevat nimenomaan naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. Siksi meidän mielestämme Naisten Pankille lahjoittaminen on kokonaisvaltainen teko muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi, kertoo Ruohonjuuren markkinointi- ja ostopäällikkö Johanna Koskinen.

Koskinen muistuttaa, että naiset sijoittavat 90 prosenttia tuloistaan perheisiinsä ja yhteisöihinsä, kun miesten vastaava luku on vain 40 prosenttia. Naisten taloudellisen aseman vahvistaminen tukee siis kokonaisia yhteisöjä, ei vain yksittäisiä ihmisiä.

-Arvostamme myös sitä, että Naisten Pankin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja koko toiminnan tavoitteena on auttaa mahdollisimman monta naista pois köyhyydestä, Koskinen mainitsee.

Johanna Koskinen kertoo, että suurin osa Hyvistuotteista on valittu asiakkaiden ehdotusten pohjalta.

-Idea on otettu hyvin vastaan, ja tuotteiden myynti on kasvanut aina kampanjakuukausien aikana.

ruohonjuuri5

Ruohonjuuren omille sivuille pääset täältä:

Ruohonjuuri

 

Teksti Tiina Toivakka
Kuva Ruohonjuuri