The Body Shopin ja Naisten Pankin yhteistyö kantaa hedelmää

image

The Body Shopin ja Naisten Pankin yhteistyö on kestänyt jo reilun vuoden. Tänä aikana The Body Shopin myymällä Soft Hands Kind Heart –käsivoiteella on kerätty Naisen Pankin työhön loistavasti jo yli 70 000 euroa. Käsivoiteen myynnistä koko myyntivoitto lahjoitetaan Naisten Pankille.

The Body Shopin valveutunut asiakaskunta on ottanut hyvin vastaan Naisten Pankin käsivoiteen sekä muut hyväntekeväisyystuotteet. ”Naisten Pankki on selvästi jo varsin tunnettu asiakkaidemme keskuudessa, ja käsivoiteen taustalla oleva idea koetaan arvokkaaksi. Itsenäiset ja koulutetut suomalaisnaiset ymmärtävät selkeästi naisten omaehtoisen toimeentulon tärkeyden ja sen merkityksen koko köyhyysongelman kitkemisessä”, kertoo The Body Shopin viestintäpäällikkö Pirjo Leppänen käsivoiteen menestyksen taustoista.

Ympäri Suomea olevat The Body Shopin myymälätkin ovat ottaneet Soft Hands Kind Heart –käsivoiteen hyvin vastaan. Syyksi Leppänen mainitsee tyytyväisyyden yhteistyöhön Naisten Pankin kanssa sekä sen, että naisten aseman parantaminen kaikkialla maailmassa on perinteisesti yksi yrityksen kulmakivistä. Sen merkitystä jo The Body Shopin perustaja Anita Roddick halusi aina korostaa.

Ensivuonna The Body Shopin kanta-asiakkailla on mahdollisuus tukea eri hyväntekeväisyyskohteita. Kanta-asiakkaat saavat kaksi kertaa vuodessa etusetelin, jonka arvo määräytyy viimeisen puolen vuoden aikana tehtyjen ostosten perusteella. Etusetelin arvon voi halutessaan lahjoittaa yhdelle kolmesta hyväntekeväisyyskohteesta, joista yksi vaihtoehto on Naisten Pankki.

Pirjo Leppäsestä on hienoa, kuinka Naisten Pankin toiminnassa yhdistyvät monet tärkeät asiat kuten naisten oikeudet, koulutus, yritysideat ja kehittymisen mahdollisuudet. ”Yhteistyömme on alusta alkaen ollut selkeää ja vaivatonta. Naisten Pankki on hyvä osoitus myös suomalaisten naisten aloitekyvystä ja yhteistoiminnan voimasta”, toteaa Leppänen.