Vapaaehtoisrekry: Naisten Pankki hakee viestintäryhmän vetäjää

Miksi työmme on tärkeää?

Naisten Pankin unelma on alusta lähtien ollut, että yhä useampi kehitysmaiden nainen saa mahdollisuuden nousta köyhyydestä, yhä useampi perhe saa leivän, yhä useampi kylä voi paremmin ja ihmiset ympäri maailmaa liittyvät mukaan tekemään tästä unelmasta totta. Tänä vuonna Naisten Pankin unelmaa on toteutettu jo 10 vuotta. Nyt on syytä juhlaan! Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Lisää tietoa löydät täältä: www.naistenpankki.fi

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Koordinoit viestintäryhmän toimintaa yhdessä ryhmän toisen vetäjän kanssa ja olet aktiivisesti yhteydessä Naisten Pankin johtoryhmään. Viestintäryhmä suunnittelee ja toteuttaa Naisten Pankin valtakunnallista viestintää yhdessä muiden tiimien kanssa. Kampanjoiden, tapahtumien, yritysyhteistyön, jne. viestinnässä hyödynnetään eri kanavia.

Viestintäryhmän vetäjät ovat osa Naisten Pankin johtoryhmää ja osallistuvat kerran kuukaudessa sen kokouksiin. Viestintäryhmä kokoontuu niin ikään kerran kuukaudessa Helsingissä.

Tehtävä on kolmivuotinen ja alkaa vuoden 2018 alussa.

Mitä saat tehtävästä itsellesi?

Saat mahdollisuuden käyttää taitojasi merkitykselliseen työhön. Antamasi aika ja ammattitaito vaikuttavat myönteisesti tuhansien kehitysmaiden naisten ja heidän perheidensä elämään. Vapaaehtoistyö antaa tekijälleen paljon. Naisten Pankin työ voimaannuttaa niin tekijöitä kuin tuen saajiakin. Ryhmässä tekeminen on motivoivaa ja tuottaa iloa myös tekijöilleen.

Kuinka paljon vapaaehtoistyö vie aikaa?

Vapaaehtoistyöhön käytettävä aika riippuu paljon sinusta itsestäsi. Työtä voi tehdä niin paljon kuin intoa ja aikaa riittää, toki omien aikataulujesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Mitä perehdytystä on tarjolla?

Naisten Pankkiin pääset tutustumaan napakan 75 minuutin mittaisen verkkokoulutuksen myötä ja taustatukea saat Naisten Pankin valtakunnalliselta johtoryhmältä ja viestintäryhmän nykyisiltä vetäjiltä.

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä Tiinaan tai Kaisaan 22.10.2017 mennessä. Kerromme mielellämme tehtävästä lisää.

Tiina Toivakka, tiina.toivakka(at)naistenpankki.fi

Kaisa Viljanen, kaisari.viljanen(at)gmail.com