Keitä me olemme: Naisten Pankin yksikkö esittäytyy

Naisten Pankin yksikössä tehdään työtä suurella sydämellä. Tervetuloa tutustumaan kasvoihin työmme takana!

Naisten Pankin tiimin jokaisella jäsenellä on tärkeä rooli. Tässä esittäytyvät Ulla, Eija, Leena, Noora, Saana ja Anne. Me autamme sinua kaikissa kysymyksissäsi!

Ulla Räisänen, yksikön päällikkö

Nainen värikkäässä paidassa kädet puuskassa.
“Yksikön päällikkönä osaltani huolehdin Naisten Pankin kotimaan työn kokonaisuudesta ja toimin upean tiimimme esihenkilönä. Ydintehtävämme on varainhankinta ja vastuullamme on turvata hankkeidemme rahoitus, innostaa ihmisiä mukaan toimintaan ja kertoa jokaiselle tasa-arvon puolustajalle Naisten Pankista!”

”Olen monelle naistenpankkilaiselle tuttu kasvo. Olen työskennellyt täällä 9 vuotta ja vuosien saatossa tehnyt oikeastaan ihan kaikkea, mitä yksikkö kotimaassa tekee: someviestinnästä roudaamiseeen, kampanjoista budjetointiin!”

Eija Wallenius, viestintäpäällikkö

Hymyilevä näinen tietokoneruudun ääressä.
“Vastaan Naisten Pankin ulkoisesta viestinnästä eli teen esimerkiksi somea, kirjoitan uutiskirjeitä ja juttuja sekä kokoan joka vuosi työstämme vuosikatsauksen. Parasta onkin, kun näen kaikki upeat tulokset ja kuulen naisten tarinoita maailmalta – ja saan kertoa niistä muille!”

”Minuun voi olla yhteydessä, jos etsit vaikkapa kuvia Naisten Pankin työstä tai haluat löytää haastateltavan toiminnastamme.”

Leena Salmio, vapaaehtoistoiminnan ja sidosryhmätyön päällikkö

Nainen ikkunan ääressä.
“Työskentelen vapaaehtoisten ja sidosryhmäsuhteiden parissa. Naisten Pankilla on yli 3000 vapaaehtoista ja paikallisryhmiä on reilut 40! Aivan huiman hieno verkosto!”

”Reilun vuoden aikana olen ilokseni saanut tutustua useampaan ryhmään vierailemalla 13 eri paikkakunnalla ja tämä työ jatkuu.”

Noora Myllärniemi, varainhankinnan päällikkö

Nainen tietokoneen ääressä.
“Vastaan varainhankinnasta ja erityisesti yksityisten ihmisten tekemistä lahjoituksista. Tehtäväni on tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus olla osana muutosta ja tukea sitä upeaa työtä, jota Naisten Pankki maailmalla tekee.“

Saana Heikkala, viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija

Nainen seisoo tiiliseinän edessä.
“Olen ollut tiimin harjoittelijana helmikuusta lähtien ja työtehtäväni ovat monipuolisia: joku päivä saatan suunnitella somepostauksia, leikitellä visuaalisten elementtien kanssa Illustratorin puolella ja toisena esimerkiksi kirjoittaa verkkosivujuttua.”

Anne Ronkainen, koordinaattori


“Toimin koordinaattorina Kirkon Ulkomaanavun viestinnässä ja työajastani 40% menee Naisten Pankin asioiden parissa. Vastaan kyselyjen ja tapahtumailmoittautumisten toteuttamisesta sekä huolehdin sekä Kirkon Ulkomaanavun että Naisten Pankin osalta keräyslipasasioihin liittyvistä asioista. Lisäksi teen verkkosivupäivityksiä ja vastaan Naisten Pankin PR- ja painotuotteista.”

Voit olla meihin yhteydessä:

Ulla Räisänen, yksikön päällikkö
ulla.raisanen(at)kua.fi
puh. 040 143 4537

Eija Wallenius, viestintäpäällikkö
eija.wallenius(at)kua.fi
puh. 050 313 6710

Leena Salmio, vapaaehtoistoiminnan ja sidosryhmätyön päällikkö
leena.salmio(at)kua.fi
puh. 050 595 1295

Noora Myllärniemi, varainhankinnan päällikkö
noora.myllarniemi(at)kua.fi
puh. 050 441 3669

Anne Ronkainen, koordinaattori
anne.ronkainen(at)kua.fi
puh. 040 486 4878