Naisten Pankki rekrytoi: Viestinnän ja vaikuttamisen yhteyspäällikkö vakituiseen työsuhteeseen

Hymyilevä nainen istuu vihko kädessä. Taustalla useita iloisia ihmisiä.
Ainutlaatuinen mahdollisuus Naisten Pankin yksikössä viestinnän monitaitajalle! Rekrytoimme taitavaan ja energiseen tiimiimme viestinnän ja vaikuttamisen ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Tositarkoituksella ja suurella sydämellä!

Oletko viestinnän monitaitaja, joka palaa halusta antaa osaamisensa tyttöjen ja naisten aseman parantamiseksi sekä tasa-arvoisemman maailman hyväksi? Jos vastasit kyllä, tämä työpaikka voi olla sinua varten. Naisten Pankki hakee tiimiimme taitavaa, näkemyksellistä ja toimeen tarttuvaa viestinnän ammattilaista kasvattamaan Naisten Pankin tunnettuutta, näkyvyyttä ja vahvistamaan työmme vaikuttavuutta.

Yhteyspäällikkönä vastaat Naisten Pankin monikanavaisesta ulkoisesta viestinnästä, brändin rakentamisesta ja vaikuttajaverkostojen kasvattamisesta. Koordinoit ja osaltasi toteutat viestinnän sisällöntuotantoa, osallistut markkinointiviestintämme kehittämiseen, luot ja ylläpidät media- ja PR-suhteita. Luonnollisesti myös mittaat ja arvioit viestinnän onnistumista. Teet tiivistä yhteistyötä dynaamisen vapaaehtoisverkostomme kanssa: suunnittelette ja toteutatte viestintää yhdessä sekä koulutat ja tuet vapaaehtoisiamme. Olet osa kolmen hengen mainiota tiimiämme, jossa tuemme, kannustamme, innostamme ja teemme yhdessä.

Naisten Pankissa työsi jälki on vahva ja konkreettinen. Koska työtehtävä on uusi, pääset vaikuttamaan työsi sisältöön merkittävästi.

Toivottavasti kiinnostuit! Lue lisää tehtävästä ja hae tehtävää 14.2. mennessä täällä >>

Odotamme sinua kovasti!