REKRY: Palkallinen viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija Naisten Pankin yksikköön

Tyttö katsoo kaukoputkella.

Anna lahja

euroa


Naisten Pankissa on auki palkallisen harjoittelijan paikka viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin.

Naisten Pankissa muutetaan maailmaa tasa-arvoisemmaksi!  Olemme verkosto, joka tukee naisten työtä ja toimeentuloa kehittyvissä maissa. Naisten Pankin yksikkö hakee nyt joukkoonsa taitavaa ja sitoutunutta palkallista harjoittelijaa viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin.

Tehtävässä pääset toteuttamaan monipuolista viestintää ja markkinointia ja saat antaa luovuutesi kukoistaa. Olemme pieni ja ketterä tiimi, joka etsii jatkuvasti uusia keinoja tavoittaa ja sitouttaa yleisöjään. Tervetuloa mukaan!

Harjoittelu alkaa tammi-helmikuussa 2024 ja jatkuu sovitusti kevääseen 2024. Tehtävä on osa-aikainen ja työtunnit ovat sovittavissa joustavasti.

Hae tehtävää täällä >>

Tulevan harjoittelijamme tehtäviin kuuluu:

 • Naisten Pankin sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannon tuki ja toteutus
 • Sosiaalisen median kanavien managerointi ja kehittäminen
 • Naisten Pankin vapaaehtoisten tuki ja ohjeistaminen sosiaalisen median tuotannossa ja muussa viestinnässä
 • Verkkosivujuttujen editointi ja tuottaminen
 • Uutiskirjeiden sisällöntuotannon ja tuotannon tuki
 • Mahdollisesti muut toimistotehtävät 

Olisi upeaa, jos sinulta löytyisi:

 • Kykyä ja intoa tuottaa tekstiä ja muita sisältöjä kohderyhmiä kiinnostavalla tavalla
 • Sosiaalisten median kanavien ja niiden lainalaisuuksien ymmärrystä (etenkin Instagram, FB, LinkedIn) ja halua niiden kehittämiseen
 • Canvan tai muun kuvankäsittelyohjelman hyvää osaamista
 • Videoeditoinnin perusteet etu
 • Loistavaa visuaalista silmää
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen hallintaa, ruotsin kieli on etu
 • Ymmärrystä ja sitoutumista globaaleihin tasa-arvokysymyksiin ja eettisen viestinnän periaatteisiin
 • Aitoa läsnäoloa ja vuorovaikutustaitoja erilaisten sidosryhmiemme, erityisesti vapaaehtoisten kanssa

Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta kuten koko tiimimme, voit tehdä sitä osittain myös etänä. Palkkaus on 11,60€/h. Tehtävä on osa-aikainen, n. 60% työajalla 4 kk ajan mutta tämä on joustavasti sovittavissa. Työetuihin kuuluu myös lounasetu sekä kulttuuri-/liikuntaetu, työterveyshuoltomme ja tarvittaessa työnohjaus.

Harjoittelu on suunnattu tutkinto-opiskelijalle ja haemme ensisijaisesti harjoittelijaa, jolla on oikeus korkeakoulun myöntämään harjoittelutukeen. Kerrothan tästä hakemuksessasi.

Tarjoamme vastuullisen ja inspiroivan työn, jonka vaikutukset tuntuvat globaalisti. Tukenasi on vahva brändi ja aidosti ihana Naisten Pankin tiimi, jossa tuetaan, kannustetaan ja innostetaan sekä tehdään yhdessä. Meillä olet tärkeä osa tiimiä ja haluamme tukea sinua kukoistamaan 🧡!

Toivottavasti juuri sinä kiinnostuit.

Hae meille nyt

Hae tehtävää täällä >>

 • Liitä hakemukseesi lyhyt (max. 2 min.) esittelyvideo, jossa kerrot lisää osaamisestasi ja siitä, miksi juuri tämä työ kiinnostaa sinua. Videon ei tarvitse olla teknisesti huippulaatua, meitä kiinnostaa oppia tuntemaan sinut paremmin.
 • Liitä myös muutamia työnäytteitä, jotka parhaiten kuvaavat viestintäosaamistasi. Nämä voi olla vaikkapa artikkeleita, kuvia, videoita tai somenäytteitä.

Hakuaika tehtävään päättyy 12.1.2023. Ja haastattelut järjestämme tammikuun puolivälissä. Me odotamme sinua jo!

Lisätietoja:

 • Naisten Pankin yksikön päällikkö Ulla Räisänen tiistaina 19.12. klo 13.30-15 ja keskiviikkona 10.1. klo 10.30-12 numerossa +358 40 143 4537.
 • Viestinnän yhteyspäällikkö Eija Wallenius maanantaina 18.12. klo 13-15 ja tiistaina 9.1. klo 13-15 numerossa +358 50 313 6710.

Naisten Pankin yksikkö on osa Kirkon Ulkomaanapua ja vastaa Naisten Pankin varainhankinnasta, viestinnästä ja vapaaehtoisverkostomme tuesta. Lue lisää Naisten Pankista ja Kirkon Ulkomaanavusta www.naistenpankki.fi ja www.kirkonulkomaanapu.fi tai katso oheisesta videosta, mihin organisaatiomme pyrkii ja mitä työntekijämme ovat mahdollistamassa ohjelmamaissa.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vapaaehtoisrekry: Skills donation -vapaaehtoisia Nepaliin ja Ugandaan

Haemme kokeneita markkinoinnin osaajia, jotka yhdessä paikallisten työntekijöiden kanssa arvioivat toimintaympäristöä ja yritysten lähtötilannetta sekä kehittävät kehitysyhteistyöhankkeiden ja paikallisten toimijoiden tarjoamia markkinointipalveluja yrittäjille. Hakemamme henkilöt ovat hyviä sparraajia ja kouluttajia, jotka...

Lue lisää

Vapaaehtoisrekry: Kävele Naiselle Ammatti -kampanja etsii someviestijöitä

Kävele Naiselle Ammatti eli KNA on Naisten Pankin suurin vuosittainen varainhankinnan tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran sunnuntaina 10.9.2023. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea ja eri tapahtumien järjestämistä tukee vapaaehtoisista koostuva valtakunnallinen...

Lue lisää

Naisten Pankki rekrytoi

Vapaaehtoistoiminnan ja sidosryhmätyön yhteyspäällikkö Tehtävässä ohjaat ja kehität vapaaehtoistoimintaamme yhdessä dynaamisen, valtakunnallisen verkostomme kanssa. Kehität uusia tapoja toimia vapaaehtoisena, tuet vapaaehtoisten varainhankintaa ja pidät huolta myös muista sidosryhmistämme.  Pesti on...

Lue lisää

Naisten Pankki rekrytoi! Varainhankinnan yhteyspäällikkö vakituiseen työsuhteeseen

Naisten Pankki hakee tiimiinsä taitavaa ja idearikasta varainhankinnan yhteyspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat Naisten Pankin yksityislahjoittamisen kokonaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta. Tukenasi toimii upea työtiimi ja ainutlaatuinen valtakunnallinen vapaaehtoisverkosto. Tässä tehtävässä: Vastaat...

Lue lisää

Naisten Pankki rekrytoi! Vapaaehtoistoiminnan ja sidosryhmätyön yhteyspäällikkö vakituiseen työsuhteeseen

Oletko kokenut vapaaehtoistoiminnan ja sidosryhmätyön asiantuntija, onko sinulla mahdollisesti kokemusta yritysmaailmassa työskentelystä tai yrittäjyydestä? Oletko parhaimmillasi erilaisten ihmisten kanssa ja saat heidät kukoistamaan? Innostaja ja kädet savessa tekijä, jolla langat...

Lue lisää