Psykologian professori emerita Lea Pulkkinen tulee vieraaksi Hämeenlinnaan

Tervetuloa kirjalliseen iltaan! LNA-kampanjan yhteistyökumppani Kustannusosakeyhtiö Teos kuvailee Lea Pulkkista näin: ”Lea Pulkkisen ura tieteentekijänä on Suomessa upea. Hän on alallaan psykologiassa noussut maailman huipulle ihmisen kehitystä lapsesta keski-ikään seuranneen tutkimuksensa ansiosta. Hän on saanut Suomen Tiedepalkinnon ja monia muita tunnustuksia murrettuaan sitä ennen lasikaton professorinimityksessä.” Tilaisuuden avaa Naisten Pankin johtotiimin pj. Sini Kähkönen ja […]

Ohjelmallinen kahvibuffet

Tervetuloa Vanai Bistro % Bastuun kahvittelemaan ja nauttimaan Christa Talikan musisoinnista musiikkiteatteri Spektristä. Kahvibuffetin hinta on 10 €. Kahvilippuja voi ostaa ennakkoon Hämeenlinnan Kävele Naiselle Ammatti -tilaisuudessa 28.8.

Kävele Naiselle Ammatti -taidekävely

Tule taidekävelylle Hämeenlinnan keskustaan. Kokoonnumme Sibeliuksenpuistossa, josta lähdemme tutustumaan opastetusti kaupungin patsaisiin ja julkisiin taideteoksiin. Kierros kestää noin tunnin. Kävelyn jälkeen palaamme puistoon, jossa on mahdollisuus kahvitteluun. Toivomme vapaaehtoista lahjoitusta keräyslippaaseen,  MobilePaylla tai verkkolahjoituksena https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2022/ .

Pääsiäismarkkinat

Naisten Pankki on mukana Hämeen linnan pääsiäismarkkinoilla. Myyntipöydällämme monenlaista mukavaa, kaunista ja herkullista.

Naisten Pankki mukana Leivintuvan joulumarkkinoilla

Olemme mukana Kahvila Leivintuvan joulumarkkinoilla. Myymme itse tehtyjä joulukoristeita ja käsitöitä.

Hämeenlinnan Naisten Pankki mukana Tuomaan markkinoilla

Hämeenlinnan Naisten Pankki on mukana Hämeen linnan Tuomaan markkinoilla. Tykkitornissa olevalla myyntipöydällämme on mm. leivonnaisia, saaristolaisleipää, jouluisia askarteluja, kortteja ja käsitöitä.

Kaikille avoin ilta

Tervetuloa uudet ja entiset Naisten Pankista kiinnostuneet kaikille avoimeen iltaan. Kahvila Intola Arx-talossa tarjoaa meille olohuoneen, jossa voimme keskustella, ideoida sekä tutustua Naisten Pankin toimintaan ja toisiimme. Kahvilasta voi tietysti ostaa kahvia/teetä ja muuta naposteltavaa.

Hämeenlinnan Naisten Pankin 5v-juhlat

Hämeenlinnan Naisten Pankki perustettiin 1.4.2011. Juhlimme 5-vuotissyntymäpäivää torstaina 14.4. klo 18.30 Osuuspankin kerhohuoneella Kasarmikatu 6. Mukana Reetta Meriläinen. Hän kertoo omaelämäkerrastaan ”Tytön tie”. Musiikkia lauluyhtye Vox. Valokuvia vuosien varrelta. Tarjoilua Naisten Pankin hyväksi. Askartelijoiden myyntituotteita. Tervetuloa!

Anniina on Hämeenlinnan Naisten Pankin puheenjohtaja

Uusi puheenjohtaja on Anniina Iivonen, 62. Hän on syntyisin Rovaniemeltä, mutta hän on asunut pitkään Hämeenlinnassa. Arkityötä Anniina tekee päiväkodin johtajana. Perheeseen kuuluu puoliso ja kolme aikuista tytärtä, jotka eivät enää asu kotona. Myös kaikki tyttäret haluavat olla mukana Naisten Pankin toiminnassa. Anniina harrastaa akvarellimaalausta. Aikaa kuluu myös lastenlasten kanssa. Lastenlapsia on neljä, viides on […]

Mindfulness ja rentoutusilta Hämeenlinnassa

Mindfulness ja rentoutusilta torstaina 18.2.2016, klo 18-20 Ammattiopisto Tavastialla, Hattelmalantie 25. Mindfullnessia ohjaa Taija Keskinen. Illan päätteeksi rentoutusharjoitukset Heli Lähteenmäen johdolla. Pajassa tutustutaan käytännönläheisiin Mindfulness-harjoituksiin, joita voit ottaa käyttöön arjessa. Mindfulness –harjoitusten on todettu kehittävän muun muassa kykyä olla läsnä nykyhetkessä, stressinhallintaa ja tunteiden sietokykyä. Lisäksi opitaan rentoutumaan: Pysähdy hetkeksi ja anna itsellesi rauhoittava hetki. […]