Naistenpäivä jatkot- NAISEN VOIMAVARAT

Illan alustajana  työterveyshoitaja, työnohjaaja Mirja Rytkönen. Tilaisuus on maksuton. Voit tukea kehittyvien maiden naisia vapaaehtoisella ovirahalla tai ostamalla Naisten Pankin tuotteita. Tervetuloa mukaan!

Kävele Naiselle Ammatti 2.9.2023 Kiteellä

Tapahtuma alkaa Kiteen torilta klo 12 lyhyellä Naisten Pankin esittelyllä ja fysioterapeutti Eeva Ruutaisen pitämällä alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen kävellään Puhoksentien liikenneympyrään ja sieltä uudelle liikenneympyrälle ja Rantapuistoon. Tule tutustumaan Naisten Pankin toimintaan.  Halutessasi voit tukea tärkeää toimintaa lahjoituksellasi. Rantapuistossa on kahvitarjoilu, josta vapaaehtoinen maksu Naisten Pankille.

Kitee

Tervetuloa mukaan Kiteen Naisten Pankin toimintaan! Kiteen Naisten Pankin toiminta on aloitettu toukokuussa 2023. Tavoitteenamme on kerätä monin eri tavoin rahaa heikossa asemassa olevien naisten elämän parantamiseen eri kohdemaissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa. Kutsu mukaan myös kaverisi. Olemme vapaaehtoisyhteisö ja voit osallistua omien voimiesi ja innostuksesi mukaan.