Peruttu: Joulumyyjäiset Töölön kirkolla

Naisten Pankin joulumyyjäiset pidetään lauantaina 12. joulukuuta klo 11-16 Töölön kirkon seurakuntasalissa. Myynnissä Naisten Pankin omia tuotteita, Desicon Naisten Pankille nimeämiä kynttilöitä, kortteja ja käsitöitä sekä naisten vaatteita. Tervetuloa!

Myyjäiset 14.4.

Osallistumalla myyjäisiin pääset tukemaan ponnistuksia naisten kouluttautumisessa ammatteihin Naisten Pankin kehitysyhteistyömaissa. Tarjolla kahvia, teetä ja leivonnaisia. Lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankin joulumyyjäiset Töölön Kirkossa

Joulumyyjäisissä on myynnissä muun muassa: Naisten Pankin tuotteita:  kahvia ja teetä, kirjoja, parkkikiekkoja ja heijastimia käsitöitä ja joulukortteja kirpputoritavaraa: vaatteita, koriste-esineitä, astioita… Myymme myös arpoja, joista joka kolmas arpa voittaa. Lisäksi tarjolla on kahvia ja leivonnaisia sekä glögiä ja pipareita. Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja tutustumaan Naisten Pankin toimintaan! Naisten Pankki Helsinki

Hyväntekeväisyysyhdistysten yhteismyyjäiset

Naisten Pankki on jälleen mukana omalla myyntipöydällä ja arpajaisilla. Nyt siis saa osallistua leipomalla omia bravuureja ja tehdä/lahjoittaa palkintokoreja. Arpapalkintokoreja otetaan vastaan Osuuspankissa/info. Sovi tuomisesta Raija Marjomäen kanssa (raija.marjomaki @op.fi tai 044 7317277). Noutokin mahdollinen. Arpapalkinnot toivomme saavamme siis ma 21.11. mennessä. Alla esimerkkejä palkinnoista mutta ihan saa itse keksiä ”korin” sisällön. Ajatuksena on, että […]

VPK:n talon myyjäiset Turku

Naisten Pankki Varsinais-Suomi on Itsenäisyyspäivänä 6.12. VPK:n talon myyjäisissä Turussa klo 11-16. VPK:n talo, Eskelinkatu 5, 20100 Turku. Myyjäisistä löydät meidät pöydästä numero 36 E juhlasalista.  Myynnissä Raija Haaviston ihania jouluisia kortteja Naisten Pankin hyväksi. Tule tutustumaan toimintaamme ja ostamaan upeita kortteja.!