Naisten Pankin Kangasniemen paikallisryhmän Teetupa-ilta

  Naisten Pankin Kangasniemen paikallisryhmän Teetupa-ilta, Tervaniemen tuvalla 2.3.2020 klo 18. Vietämme maaliskuista iltaa yllätysvieraan kanssa. Vinkkinä, että kyseessä on henkilö, joka on ollut monessa mukana, tavallinen kansanmies ja harrastaa kalastusta ja ennen kaikkea ihmisten kalastusta. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Tervetuloa!  

Naisten Pankin Kangasniemen paikallisryhmän Teetupa-ilta 4.11.2019

Illan vieras ekonomi, ”harrastekirjoittaja” Eero Valanko. Hän kertoo kokemuksistaan kirjojen kirjoittamisesta sekä mielenkiintoista tietoa Kangasniemen pitäjän historiasta. Illan aikana erilainen, yllättävä tietokilpailu sekä mahdollisuus ostaa Eero Valangon kirjallisuutta. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Lämpimästi tervetuloa! Ma 4.11.klo 18 Naisten Pankin Teetupa Tervaniemen tuvalla   Teksti: Marja Aalto Kuva: Eero Valanko

Kukkaiskonsertti

”Kukkaiskonsertti” koostuu kukkasista kertovista musiikki- ja lauluesityksistä. Konsertin esiintyjät ovat oman paikkakunnan nais- ja mieskuoro sekä muita aktiivisia musiikin harrastajia. Tilaisuuden juontaa puutarhuri Marja Aalto. Kuvia ja tarinoita kukista. Tilaisuudessa on kukkaisarpajaiset pääsylipun lunastaneiden kesken. Lämpimästi tervetuloa!   Kuva: Marja Aalto

Teetupa-ilta: ”Kangasniemen naisten kansallispuku”

Teetupa-illassa on vieraana kotiseutuneuvos Raija Vehmala. Hän kertoo ja esittelee Kangasniemen kansallispuvun vaiheita vuosien saatossa. Saame tutustua kansallispukuihin myös päälle puettuina juhla-asuina. Parisataa vuotta vanha kotikirkkomme on peruskorjauksessa. Kirkon lattian alta poistetaan suuri määrä hiekkaa ja kiviä. Tilaisuudessa on mahdollisuus saada kirkon perustuksen alta poimittuja ”taskukiviä” , elämän matkaevääksi. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Lämpimästi […]

Teetupa-ilta: ”Muistojen kevätlaulut”

Tervetuloa Kangasniemen Naisten Pankin teetupa-iltaan. Teetupa-illan aikana laulamme yhdessä tuttuja vanhoja kevätlauluja Anna-Leena Mieskolaisen säestyksellä. Päivitämme tietojamme Marja Aallon keväisellä tietokilpailulla ja kuuntelemme muutamia kevättarinoita. Illassa päivitämme Naisten Pankin kuulumiset sekä oman paikallisryhmän surun ja ilonaiheet. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Teetupa-ilta: ”Raamatun kasvit tutuiksi”

Teetupa-illan vieraana on puutarhuri Marja Aalto. Hän on entinen Joensuun yliopiston puutarhuri ja omaa loistavan tietomäärän Raamatun kasveista. Marja kertoo kuvin ja sanoin Raamatun kasveista ja niiden merkityksestä aina meidän aikaamme saakka. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Kangasniemen Teetupa-ilta helmikuussa

Vietämme Teetupa-iltaa suomalaisten sananlaskujen parissa. Naisten Pankin paikallisryhmä on haastanut Kangasniemen Lukion oppilaskunnan sananlaskuvisaan. Tuomarina visassa toimii äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Antti-Jussi Kuutti. Illassa kerromme myös Naisten pankin toiminnan iloista viestiä nuorille. Pienistä puroista kasvaa suuri joki. Illassa on kahvi- ja teetarjoilu. Olet lämpimästi tervetullut!

Kangasniemen Teetuvan ”Naisten Messut”

Teetuvan ”Naisten Messuilla” paikalliset pienyrittäjänaiset esittelevät toimintaansa ja tuotteitaan. Naisten Pankin paikallisryhmän edustajat kertovat kehitysmaan naisten yrittäjyydestä ja keräävät lahjoituksia tarjoilun ja arpajaisten avulla yrittäjyyden tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut!

Kangasniemen Teetupa-ilta marraskuussa

Teetupa-illassa on vieraana Naisten Pankin johtoryhmän toinen puheenjohtaja Hannele Haltia. Hän kertoo Ugandan matkastaan ja siellä olevista Naisten Pankin hankkeista. Illassa on kahvi- ja teetarjoilu. Olet lämpimästi tervetullut!

Kangasniemen Teetupa-ilta lokakuussa

Teetupa -illassa on vieraana positiivisin kangasniemeläinen yrittäjä (2016) Jouko Häkkinen, Puulan puolesta puhuja. Illassa on kahvi- ja teetarjoilu. Olet lämpimästi tervetullut!