Äiti, vaimo ja muita mahdottomuuksia Aleksanterin teatterissa 3.10.2024

Naisten Pankki Länsi-Vantaa on varannut lippuja erinomaisilta permantopaikoilta Aleksanterin teatterissa torstaina 3.10.2014 klo 18.30 esitettävään musikaaliin Äiti, vaimo ja muita mahdottomuuksia.
Musikaali on tarina neljästä naisesta, jotka yrittävät kukin parhaansa mukaan selviytyä elämän heidän eteensä heittämistä haasteista: Yksi elää pikkulapsiarkea keskellä pahimpia ruuhkavuosia,  toinen suunnittelee raivoisan intohimoisesti tulevia häitään, kolmas yrittää epätoivoisesti saada kiinni siitä, kuka on, kun lapset ovat lentäneet pesästä – ja neljäs tulee saamaan yllätyksen, joka muuttaa hänen koko tarkoin suunnitellun elämänsä suunnan. Heitä kaikkia yhdistää yksi asia: keskinäinen ystävyys, joka kantaa läpi vaikeidenkin aikojen.
Tämä musikaali naurattaa ja itkettää ja tarjoaa tarkan, mutta humoristisen näkökulman äitiyteen, naiseuteen ja ylipäätään siihen mahdottomuuteen, jota myös elämäksi kutsutaan. Musikaali oli aikoinaan menestys Svenska Teaternissa, ja nyt se esitetään ensimmäistä kertaa suomeksi. Lavalla on neljä upeaa näyttelijää: Anna-Maija Tuokko, Jonna Järnefelt, Minna Kettunen-Enberg ja Matleena Junttanen.
Lähetä oma sitova tilauksesi sähköpostiin naistenpankki.lansivantaa@elisanet.fi viimeistään 20. elokuuta. Ilmoita viestissä nimesi (jos se ei käy ilmi sähköpostiosoitteesta), puhelinnumerosi ja tilaamasi lippujen määrä. Lipun hinta on 65 euroa, mikä sisältää Naisten Pankin osuuden.

🧡Jos haluat liittyä postituslistallemme, ilmoita siitä sähköpostiosoitteeseen naistenpankki.lansivantaa@elisanet.fi🧡