Akaan Kävele Naiselle Ammatti 11.9.2022

Nainen katsoo kameraan kädet lanteilla.
Hyvän mielen kävelytapahtuma Akaan Toijalan Nahkialanlammen ympäri, lähtö Tietotalon kohdalla rannan puolella. Järjestävät Akaan Soroptimistit ja Akaan Seurakunta.
Kävele Nahkialanlammen ympäri yksin tai yhdessä, tapahtuma-aikana tarjolla kahvia ja kastettavaa Tietotalon rannan puoleisella pihalla. Nahkialanlammen kiertävä polku on helppokulkuinen ja noin kahden kilometrin mittainen. Voit kiertää sen niin monta kertaa kuin haluat ja mihin tahtiin haluat.
Akaan Seurakunta ja Akaan Soroptimistit järjestävät paikallistapahtuman yhdessä. Naisten Pankille voit lahjoittaa haluamasi summan joko verkossa, tekstarilla, mobilepay tai paikanpäällä lippaaseen
Tervetuloa mukaan Naisten Pankin kävelykampanjaan, jolla kerämme varoja hauraassa asemassa olevien naisten toimeentulon tueksi. Lahjoituksesi avulla nainen voi opiskella itselleen ammatin ja saada tukea oman pienyrityksensä perustamiseen.
Kampanja alkaa 1.8. ja kestää syyskuun loppuun. Voit osallistua valtakunnalliseen tempauspäivään sunnuntaina 4.9., jolloin kävelemme eri puolilla Suomea. Tai tulla Akaan kävelyyn su 11.9. Voit myös lähteä omalle kävelylle milloin vain.
Naisten Pankissa Ammatin arvo on 30 euroa ja sillä nainen pääsee koulutuksen piiriin ja lähemmäs omaa unelmaansa.
Tuetaan yhdessä naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa!