Albert Edefelt -näyttely Ateneumissa 10.5. ja 30.5.

Ateneum toukokuu
Ateneum aukeaa remontin jäljiltä huhtikuussa. Toukokuussa pääset kanssamme odotettuun Albert Edefelt -näyttelyyn!

Toukokuussa Ateneumissa avautuva Albert Edelfeltin (1854–1905) kattava näyttely esittelee Suomen tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin kuuluvan taiteilijan kansainvälisestä näkökulmasta. Sosiaalisesti lahjakas, useita kieliä puhunut Edelfelt matkusteli useissa Euroopan maissa ja Pohjoismaissa sekä asui suuren osan elämästään Pariisissa.

Naisten Pankki Helsinki on varannut paikkoja Albert Edefeldt -näyttelyn introon

  • keskiviikolle 10.5. klo 15.30 (täyteenvarattu, jonoon voi ilmoittautua)
  • tiistaille 30.5. klo 16.45.

Puolen tunnin intron jälkeen jokaisella on mahdollisuus vierailla molemmissa esillä olevissa näyttelyissä omaan tahtiin.

Toinen esillä oleva näyttely on kokoelmanäyttely Ajan kysymys, joka valottaa nykyhetken suuria kysymyksiä kuvataiteen tarjoaman peilin kautta. Samalla näyttely tarkastelee Suomen vanhinta ja laajinta taidekokoelmaa ja sen muodostumista uusin silmin. Näyttely avautuu 14.4.

Intro-opastuksen hinta on 15 euroa, joka sisältää Naisten Pankin osuuden. (Naisten Pankille menevä osuus riippuu ryhmän koosta). Lisäksi paikan päällä esitetään museokortti tai maksetaan sisäänpääsy  20 euroa (erityisryhmät esim. eläkeläiset  ja työttömät 15 euroa).

Sitovat ilmoittautumiset:

  • 10.5.  introon 24.4. mennessä
  • 30.5. introon 12.5. mennessä

Lähetä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi, aiheeksi Edelfet ja valitsemasi päivämäärä. Ilmoita viestissä nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko ostat lipun. Jos ilmoittaudut useampaan tapahtumaan toivomme, että lähetät jokaisesta tapahtumasta oman viestinsä.

Maksathan heti vahvistuksen saatuasi intron hinnan 15 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 10.5. 1494 ja 30.5. viite 1504.

Saapuminen

Tule Ateneumiin uuden ryhmille tarkoitetun sisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Ateneuminkujan puolella. Tämä sisäänkäynti on esteetön. Valopihalla palvelee ryhmäkassa, johon jokainen voi käydä itse näyttämässä Museokortin tai maksamassa sisäänpääsyn. Muista mainita, että kuulut Naisten Pankin ryhmään, jotta saat tarran introon.

Naisten Pankin edustaja on paikan päällä viimeistään 15 minuuttia ennen intron alkua. Ilmoittaudu hänelle.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki