Amos Rexin Maanala-näyttely 17.8.

Naisten Pankki Amos Rexiin
Tervetuloa tutustumaan maanalaiseen maailmaan Amos Rexissä.

Maanalainen maailma on arvoituksellinen, jännittävä, houkutteleva, vaarallinen ja salaperäinen. Maanpinnan alta ei löydy pelkästään maata, mineraaleja ja juuria. Siellä on myös tulivuorten hehkuvaa magmaa, maanalaisia vesisuonia, tutkimattomia luolia, kaninkoloja, katakombeja ja metrotunneleita.

Maanala-ryhmänäyttely tutkii neljän eri teeman kautta sitä, miten taiteilijat ovat läpi vuosisatojen kuvanneet maailmoja jalkojemme alla.

Naisten Pankki Helsinki järjestää opastetun kierroksen Amos Rexin Maanala-näyttelyyn keskiviikkona 17.8. klo 17.00. Opastetun kierroksen hinta on 15 euroa,  joka sisältää Naisten Pankin osuuden. Tämän lisäksi maksat paikan päällä pääsymaksun 15 euroa, Museokorttikin käy. Huomaa, että tapahtumiemme osanottomaksusta Naisten Pankille menevä osuus riippuu ryhmän koosta. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 10.8. helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Maanala 17.8. Ilmoita viestissä nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko ostat lipun.

Maksathan kierroksen hinnan 15 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1313 heti vahvistusviestin saatuasi, viimeistään 10.8.

Tarkemmat ohjeet kokoontumispaikasta ja ajasta saat lähempänä ajankohtaa.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki