Brunssitapaaminen, Joensuu, 4.10.2023

Joensuun naistenpankkilaiset kokoontuvat kuukausittain brunssille Hotelli Lietsuun.

Tänä syksynä kokoonnumme lounastapaamisten sijaan brunssitapaamisiin huoneistohotelli Lietsun aamiaishuoneessa, Rantakatu 26, 5. kerros.

Lietsussa hotelliasiakkaiden aamiaistarjoilu loppuu 9.30, jolloin voi jo tulla aloittamaan ruokailua. Karjalaisen brunssipöydän hinta naistenpankkilaisille on 14 € (normaalisti 16 €). Lietsu ei peri meiltä tilavuokraa.

Lietsu toivoo tietoa osallistujamäärästä ja erityisruokavalioista pari päivää ennen, joten ilmoittaudu viimeistään ma 2.10. Katille, 0405466900, katriina.jarventie@telemail.fi.

Autolla saapuvat voivat parkkeerata Lietsun pysäköintipaikoille rakennuksen Pekkalan sillan puoleiseen päätyyn. Päädystä pääsee myös kulkemaan 5. kerrokseen päiväsaikaan ilman ovikoodia ja käytössä on hissi. Pysäköintiluvan tuulilasiin saa Lietsun vastaanotosta tai he voivat ilmoittaa rekisterinumeron pysäköinninvalvontaan.

Brunssitapaamisen aikana keskustelemme menneiden tapahtumien toteutumisesta ja suunnittelemme syksyn tapahtumia. Pohdimme yhdessä myös, miten on parasta toimia silloin, kun Naisten Pankkia kohtaan esitetään kritiikkiä ja miten vastata kritiikkiin ja mahdollisiin syytöksiin. Entäpä silloin, kun palaute on myönteistä?

Seuraava brunssitapaaminen ke 8.11.2023

Tervetuloa mukaan!