Brunssitapaaminen, Joensuu, 6.9.2023

Naisten Pankin kuukausittainen lounastapaaminen muuttuu brunssitapaamiseksi. Myös tapaamispaikka muuttuu; uusi paikka on Hotelli Lietsu.

Tänä syksynä kokeilemme lounastapaamisten sijaan brunssitapaamisia huoneistohotelli Lietsun aamiaishuoneessa, Rantakatu 26, 5. kerros. Naisten omistamia ravintoloita – joissa on kabinetti – on Joensuussa niukalti nyt kun Teatteriravintola lopetti toimintansa. Mutta löytyipä naisten omistama hotelli!

Lietsussa hotelliasiakkaiden aamiaistarjoilu loppuu 9.30, jolloin voi jo tulla aloittamaan ruokailua. Karjalaisen brunssipöydän hinta naistenpankkilaisille on 14 € (normaalisti 16 €). Lietsu ei peri meiltä tilavuokraa.

Lietsu toivoo tietoa osallistujamäärästä ja erityisruokavalioista pari päivää ennen, joten ilmoittaudu viimeistään ma 4.9. Katille, 0405466900, katriina.jarventie@telemail.fi.

Autolla saapuvat voivat parkkeerata Lietsun pysäköintipaikoille rakennuksen Pekkalan sillan puoleiseen päätyyn. Päädystä pääsee myös kulkemaan 5. kerrokseen päiväsaikaan ilman ovikoodia ja käytössä on hissi. Pysäköintiluvan tuulilasiin saa Lietsun vastaanotosta tai he voivat ilmoittaa rekisterinumeron pysäköinninvalvontaan.

Brunssitapaamisen aikana keskustelemme menneistä kevään ja kesän tapahtumista ja tulevista syksyn tapahtumista.

Olemme sopineet alustavasti seuraavista brunssitapaamisista: ke 4.10. ke 8.11. ma 4.12. tai to 7.12. sovimme myöhemmin sillä ke 6.12. on itsenäisyyspäivä.

Tervetuloa!