Dosentit Kansallisteatterissa 21.1.2022 PERUUTETTU

Naisten Pankki Helsinki Kansallisteatterin Dosentit
Kansallisteatteri on peruuttanut tammikuun esityksensä. Olemme yhteydessä lipun varanneisiin.

Juha Jokelan kehuttu uutuusteos Dosentit on inhimillinen ja älykäs teos tutkijan kamppailusta tieteen ja taloudellisen hyötyajattelun ristipaineessa.

Näyttelijät Ria Kataja, Hannu-Pekka Björkman, Tommi Korpela, Maria Kuusiluoma, Otto Rokka ja Marja Salo tuovat akateemisen maailman abstraktit käsitteet ihmisen tasolle koskettavasti ja herkullisen tunnistettavasti. Teos kuvaa tutkijan elämää ja sen kautta koko akateemisen maailman tilannetta Suomessa.

Naisten Pankki Helsinki on varannut perjantain 21.1.2022 klo 19.00 esitykseen kiintiön. Lippu Kansallisteatterin Dosentit-esitykseen maksaa 55 euroa, johon sisältyy Naisten Pankin lahjoitusosuus.

Sitovat ilmoittautumiset 17.12.2021 mennessä helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Dosentit. Ilmoita viestissäsi nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle ostat lipun.

Maksathan lipun/lippujen hinnan á 55 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1106 heti saatuasi vahvistusviestin. Vain näin varmistat, että saat varaamasi liput.

Kokoontumispaikasta ja -ajasta saat ohjeet lähempänä tapahtuma-aikaa.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki

Seuraa Naisten Pankki Helsingin tapahtumakalenteria!