Dosentit Kansallisteatterissa 1.12. (täynnä)

Naisten Pankki Helsinki Kansallisteatterin Dosentit
Naisten Pankki Helsingin kanssa pääset nyt katsomaan Dosentit Kansallisteatterin Suurelle näyttämölle.

Juha Jokelan uutuusteos Dosentit on inhimillinen ja älykäs teos tutkijan kamppailusta tieteen ja taloudellisen hyötyajattelun ristipaineessa.

Näyttelijät Ria Kataja, Hannu-Pekka Björkman, Tommi Korpela, Maria Kuusiluoma, Otto Rokka ja Marja Salo tuovat akateemisen maailman abstraktit käsitteet ihmisen tasolle koskettavasti ja herkullisen tunnistettavasti. Teos kuvaa tutkijan elämää ja sen kautta koko akateemisen maailman tilannetta Suomessa.

Naisten Pankki Helsinki on varannut keskiviikon 1.12. klo 19.00 esitykseen kiintiön. Lippu Kansallisteatterin Dosentit esitykseen maksaa 55 euroa, johon sisältyy Naisten Pankin lahjoitusosuus.

Sitovat ilmoittautumiset 27.10. mennessä helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Dosentit. Ilmoita viestissäsi nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle ostat lipun.

Maksathan lipun/lippujen hinnan á 55 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1038 heti saatuasi vahvistusviestin. Vain näin varmistat, että saat varaamasi liput.

Kokoontumispaikasta ja -ajasta saat ohjeet lähempänä tapahtuma-aikaa.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki

Seuraa Naisten Pankki Helsingin tapahtumakalenteria!