Ensimmäinen tasavalta Kansallisteatterissa 4.11.

Naisten Pankki Kansallisteatterin Ensimmäinen tasavalta
Tervetuloa kokemaan Ensimmäinen tasavalta -esitys, joka on myös Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlanäytelmä!

Ensimmäinen tasavalta on musiikkipitoisen draama, joka kattaa yli puoli vuosisataa suomalaista historiaa. Se kurkistaa kabinetteihin ja historian julkisivujen taakse ja näyttää, kuinka hiuskarvan varassa voivat olla asiat, joita pidämme arkisina itsestäänselvyyksinä. Esityksen näkökulmahenkilönä on Suomen ensimmäinen presidentti ja tasavaltaisen hallitusmuodon luoja Kaarlo Juho Ståhlberg.

Naisten Pankki Helsinki on varannut perjantain 4. marraskuuta esitykseen lippukiintiön. Lippu maksaa 50 euroa, joka sisältää  Naisten Pankin osuuden. Huomioithan, että Naisten Pankille menevä osuus riippuu ryhmän koosta. Jos osallistut useaan tapahtumaan, toivomme, että lähetät jokaisesta ilmoittautumisesta erillisen viestin.

Sitovat ilmoittautumiset 3.10. mennessä helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Ensimmäinen tasavalta. Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko ostat lipun. Jos osallistut useaan tapahtumaan, toivomme, että lähetät jokaisesta ilmoittautumisesta erillisen viestin.

Maksathan heti vahvistusviestin saatuasi esityksen hinnan 50 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1384. Vain näin varmistat paikkasi esitykseen.

Naisten Pankin vapaaehtoinen on jakamassa liput teatterin sisäportaikossa klo 18.30. Tulethan hyvissä ajoin hakemaan lippusi!

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki