Geokätköilta

Oletko aikaisemmin tutustunut geokätköilyyn? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan geokätköilyn ihmeelliseen maailmaan!
Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä järjestää geokätköillan maanantaina 19.4. Kokoonnumme Ainolan puistossa, kahvila Kiikun edessä klo 19.

Geokätköily on maailmanlaajuinen harrastus ja yhteisö, Oulussakin kätköjä on satoja. Geokätköilyn myötä tutuista paikoista avautuu uusia puolia ja sitä voi harrastaa monella tavalla: yksin, lasten tai kaverin kanssa, koiran kanssa lenkkeilemällä, hiihtämällä, ratkomalla mysteerikätköjä tai vaikka melomalla.

Illan aikana geokätköilyä harrastavat Miia ja Sanni kertovat omista kokemuksistaan ja perehdyttävät perusasioihin. Käydään yhdessä löytämässä myös 1-2 kätköä.

Tilaisuuteen osallistujilta toivotaan vapaaehtoista 5-10 euron osallistumismaksua, jolla tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyskoulutusta ja omaehtoista toimeentuloa. Osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”geokätköily” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.