Hanketarinoita Kambodzasta 14.2.

Naisten Pankin hankkeet Kambodza
Naisten Pankki Helsingin kuukausitapaamisten erityisteema on tänä vuonna Naisten Pankin hankkeet ja hankemaat. Aloitamme helmikuussa Kambodzasta.

Tule kuulemaan Naisten Pankin Kambodzan-hankkeista ja osallistumaan sitä edeltävään kuukausitapaamiseen verkon välityksellä maanantaina 14. helmikuuta kello 17 alkaen. Kambodza-esitys alkaa noin kello 18. Tilaisuutemme on kaikille avoin ja maksuton, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Mitä Naisten Pankin hankkeilla on saatu aikaan Kambodzassa? Tähän kysymykseen saamme vastauksen Naisten Pankin aktiivilta, Saara Lehmuskoskelta. Hän toimi Kirkon Ulkomaanavun maajohtajana Kambodzassa v. 2016 – 2020. Hän tuntee maan ja Naisten Pankin hankkeet siellä erittäin hyvin. Luvassa on siis kiinnostava ja konkreettinen esimerkki siitä, mihin Naisten Pankin keräämät varat menevät.

Saara Lehmuskoski aloittaa noin kello 18. Puolen tunnin esityksen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Kello 17 – 18 pidämme Naisten Pankki Helsingin kuukausitapaamisen: käymme läpi tulevaa ja vähän mennyttäkin, ideoimme ja vaihdamme kuulumisia.

Emme peri osallistumisesta maksua, mutta voit halutessasi lahjoittaa valitsemasi summan Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27.

Liity tilaisuuteen tietokoneellasi tai puhelimellasi tästä linkistä.  Sinun ei tarvitse ladata sovellusta.

Lisätietoja saat puheenjohtaja Pirkko Kasaselta, pirkko.kasanen@koordinet.fi, puh. 0400 413008.

Tervetuloa!

 

Kuva: Women Agricultural Cooperative, Kambodza. Maria Miklas.