Helsingin lukupiirien kesä

Naisten Pankki Helsingin lukupiirit
Uusia lukuelämyksiä ja keskustelua kirjoista mukavassa seurassa tarjoavat Naisten Pankki Helsingin maanantain ja tiistain lukupiirit.

Lukupiirit kokoontuvat joka kuukauden toisena maanantaina ja tiistaina klo 17–19. Maanantaipiiri kokoontuu Musiikkitalon kahviossa ja tiistaipiiri verkossa. Luettava kuukauden kirja on molemmissa sama, joten voit oman aikataulusi mukaan osallistua sinulle kulloinkin sopivan päivän kokoontumiseen.

Kesäkuussa ja elokuussa maanantai- ja tiistaipiirien kokoontumiset on yhdistetty. Lukupiirit pidetään verkossa ja päivät ovat tiistai 14.6. ja tiistai 9.8. kello 17. 

Linkki verkkokokoontumiseen: huom. linkki toimii 9.8. kokoontumisessa

https://meet.google.com/jyq-wohj-xyc

Kesäkuun kirja: Marie NDiayen Kolme vahvaa naista.

Elokuun kirja: Sarah Larkin Valkoisen pilven maa  (n. 900 sivua).

Syyskuun kirja: Viola Walleniuksen Koti Keniassa.

Lokakuun kirja: Ljudmila Ulitskajan  Köyhät sukulaiset.

Marraskuun kirja:  Kati Mertonin Merkel.

Maanantain ryhmän vetäjänä toimii Outi-Maria Liedes ja tiistain Tove Ruuskanen.

Naisten Pankin lukupiirien tavoitteena on varainkeruu, joten toivomme, että osallistuessasi lahjoittaisit Naisten Pankille 6 – 12 euroa/tilaisuus. Lahjoittaminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Lahjoituksesi voit maksaa Naisten Pankin lahjoitustilille
Nordea: FI63 1745 3000 1321 02
tai
OP: FI47 5789 5420 0246 76
Viitenumero: 3247 9312 62188

Kiinnostaako lukupiiri? Mukaan mahtuu. Ilmoittaudu sähköpostilla helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Lukupiiri, niin lukupiiriin vetäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lukupiiriin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit valita kumman päivän tahansa sen mukaan kuin sinulle sopii. Sinun ei myöskään tarvitse perua osallistumista, jos et ehdi mukaan. Voit tulla kokoontumiseen, vaikka et olisi ehtinyt lukea käsiteltävää kirjaa.

Tule mukaan mukavaan  joukkoon ja tekemään samalla hyvää!