Hiihdä Naiselle Ammatti Oulussa PERUTTU

Tapahtuma on valitettavasti peruttu liian vähäisen ilmoittautujamäärän takia.

Hiihdä Naiselle Ammatti – Oulussa 2022

Hiihdä Naiselle Ammatti 2022 kampanja-aika on 1.1.-31.3.2022. Voit tulla mukaamme hiomaan hiihtotekniikkaa, kuulemaan suksien voitelusta ja hiihtämään myös muuten vaan.

Hiihtokampanjaan ilmoittautuminen: oulu@naistenpankki.fi.  Ilmoitathan ilmoittautuessa osallistutko perinteisen vai vapaan tyylin opastukseen. Saat ilmoittautumisen myötä tilinumeron, jonne voit maksaa 30€ osallistumismaksun. Maksusta menee 2/3 Naisten Pankille ja 1/3 yhteistyöyrityksille.

Hiihtotekniikkailta 22.2. klo 18.00. alkaen Kempeleen Köykkyrissä

Tuntuuko, että hiihtotekniikkaa voisi vielä hioa?

Tule mukaan Naisten Pankin hiihtotekniikkailtaan Kempeleen Köykkyriin, Pyrinnöntie 5, 90540 Kempele. Sen vetävät SporttiOravat, Maija ja Jani Oravamäki.

Voiteluopastusta 24.2. klo 18.00 alkaen Lajikumppaneiden tiloissa

Eikö suksi luista? Vai luistaako vähän liikaakin? Tule korjaamaan tilanne Naisten Pankin suksien voiteluopastusiltaan! Lajikumppaneiden tiloissa, Kempeleentie 7 C, 90400 Oulu. Illan vetää Miika Uusitalo Lajikumppaneilta. Omia suksia ei tarvita tähän voiteluiltaan, mutta omat sukset voi jättää Lajikumppaneille huoltoon.

Tervetuloa Hiihtämään Naiselle Ammatti!

 SporttiOravat (Maija ja Jani Oravamäki) tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä kestävyyslajien yksilö- ja ryhmävalmennuksia yksityisille ja yrityksille. Meillä on yli 20 vuoden kokemus myös tyhy-päivien järjestämisestä. Lisäksi Jani on koulutettu hieroja ja huoltaa myös sukset vahvalla ammattitaidolla. 
Sporttioravat logo

Lajikumppanit on täyden palvelun lumilajikauppa!

Murtomaa – tunturi – laskettelu – lumilautailu – vapaa-lasku – liukulumikengät – hiihto vaatteet ja asusteet

Täyden palvelun huolto kaikille lumilajeille. Myymme välineet asiakkaan tarpeiden mukaan 100% tyytyväisyystakuulla 

lajikumppanit logo