Huomenna hän tulee – Espoon Kaupunginteatterissa 12.12.

Tervetuloa näkemään ja kokemaan Samuel Beckettin klassikko, joka on Espoon Kaupunginteatterin, Tampereen Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotantoa päivitettynä 2020-luvulle. Maailmanlopun tai maailman alun keskeltä avautuu kipeän ajankohtainen, järkyttävä ja hauska esitys Pentti Kotkaniemen ohjauksessa.

”Martti Suosalo ja Mika Nuojua tekevät taidetta siitä, kun mitään ei tapahdu.”
Kulttuuritoimitus-lehden arvio on tässä.

Ystävykset Vladimir (Martti Suosalo) ja Estragon (Mika Nuojua) seisovat tienposkessa ja odottavat sovittua tapaamista. Saapuvaksi odotetaan salaperäistä Godot-nimistä miestä, joka on välttämätöntä tavata. Varmuutta tapaamisen syystä tai luonteesta ei kuitenkaan ole.

Aikansa kuluksi parivaljakko täyttää hiljaisuutta sanailemalla. Odotuksen katkaisevat ohikulkeva herra Pozzo (Ville Majamaa) ja hänen kantajansa Lucky (Tomi Alatalo). Eriskummallisen parivaljakon saapuminen tuo vaihtelua, muttei vastauksia.

Nobel-palkitun Samuel Beckettin (1906–1989) klassikkonäytelmä on yksi länsimaisen kirjallisuuden kulmakivistä, nyt Reita Lounatvuoren uutena käännöksenä. Beckett oli suuri music hallin, mykkäfilmin, Chaplinin ja Buster Keatonin ystävä. Tämä näkyy näytelmässä, jossa tasapainotellaan koomisen ja traagisen välisellä nuoralla. Skaala on laaja, kun päättömästä slapstickistä mennään heittämällä olemassaolomme traagisiin peruskysymyksiin ja takaisin.

Näytelmän kesto on 2 t 30 min sisältäen väliajan.

Olemme varanneet esitykseen 12.12. lippukiintiön. Lippu maksaa 50 € ja se sisältää Naisten Pankille menevän tuen. Sitovat ilmoittautumiset (nimi, puh.nro ja lippumäärä) pyydetään viimeistään 08.11. sähköpostilla espoo@naistenpankki.fi, kirjoita otsikkoon Teatteri.
Kun saat vahvistuksen, käy maksamassa lippu/liput Naisten Pankki Espoon tilille FI89 1544 3000 1333 35.  Viite: 20284.
Näin varmistat paikkasi tähän erittäin suosittuun esitykseen.

Lunastetut liput jakaa Espoon ryhmän vapaaehtoinen teatterin aulassa 30 minuuttia ennen näytöksen alkua.

Tervetuloa!
Naisten Pankki Espoo

Mahdolliset kysymykset: Marita Johansson 0400-400649

Kuva: Espoon Kaupunginteatteri