Hyvänolon Miniretriitti Järvenpäässä

Rentoudu retriitissä - lahjoita naiselle ammatti

Tervetuloa Naisten Pankki Keski-Uusimaan järjestämään Hyvänolon Miniretriittiin. Tapahtuma on osa Naisten Pankin valtakunnallista Kävele Naiselle Ammatti –kampanjaa, jossa liikutaan ja kerätään lahjoituksia naisten ammatilliseen koulutukseen Afrikassa ja Aasiassa. Osallistujia pyydetään lahjoittamaan Naisten Pankille yksi Ammatti eli 30€, joka menee hauraassa asemassa olevien naisten koulutuksen, omaehtoisen yrittäjyyden sekä tasa-arvon toteutumisen tukemiseen. Tilaisuudessa kerätyt lahjoitukset tilitetään lyhentämättöminä Naisten Pankille. Mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia. Ilmoittaudu siis pikaisesti, viimeistään 10.9.2023 mennessä sähköpostilla naistenpankki.ku@gmail.com. Saat paluuviestissä ohjeet lahjoituksen tekemiseen.
Ohjelma:
Hyvänolon retriitin aloittaa Anne Purasen Fascia Method –harjoitus.
Anne on tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ammattilainen ja FasciaMethod-kehonhuoltomenetelmän kehittäjä. FasciaMethod on jokaiselle sopivaa, yksinkertaista ja lempeää, mutta tehokasta aktiivista liikkuvuusharjoittelua, tukilihasten aktivointia ja rentouttavaa pallohierontaa. Tavoitteena toimivampi ja oireeton keho. Tervetuloa tunnille!
Seuraavaksi MSc, ravinto- ja yrttiterapeutti Sanna Peiponen kertoo käytännön vinkkejä, joilla saa jaksamista arkeen. Keskustellaan myös siitä, miten suolistoa kannattaa hoitaa ja milloin kannattaa tehdä lisätutkimuksia. Sanna työskentelee Lääkärikeskus Astriksessa ja pyrkii työssään auttamaan asiakkaita, joilla on pitkään jatkuneita suolisto- tai jaksamisongelmia.
Miniretriittimme loppuun pulahdetaan Hanna-Kaisa Riskun pitämään sointukylpyyn ja nautitaan hoitavien ja hellivien äänimaljojen soinnista. Äänimaljarentoutus on mieltä ja kehoa rauhoittavaa syvärentoutumista. Äänimaljojen vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Keho rentoutuu värähtelystä ja äänien kuuntelu rauhoittaa mieltä.