Ideoiden ilta Espoossa 22.2.2023

Naisten Pankki Espoon toiminta alkoi Kävele Naiselle Ammatti -tempauksella syksyllä 2014. Liki yhdeksän vuoden aikana varainhankinta on laajentunut ja monipuolistunut tavattomasti; on vakiintuneita ja valtakunnallisia projekteja, joiden ohella on kehitelty uusia, espoolaisia toimintatapoja. Aina on kuitenkin tilaa myös uusille ajatuksille!

Uutta kehitellessä alkuperäinen toiminnan tarkoitus on edelleen tärkeä ja vahva; sen mukaisesti Naisten Pankin tuki ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta hauraissa oloissa elävien naisten ammatilliseen koulutukseen.

Saamme kokoukseen vieraiksi kaksi kokenutta vapaaehtoista: Ilse Skog on Naisten Pankin sisäisen viestinnän tiiminvetäjä ja Anniina Iivonen puolestaan toimittaa vapaaehtoisten Jelppari-uutiskirjettä.

Helmikuun kuukausikokouksessa ideoidaan ja suunnitellaan uusia projekteja, päivitetään tuttuja käytäntöjä ja kehitellään edelleen vakiotoimintoja. Mukana ideoimassa on myös ”Tuunaajamutsi” Annakaisa Kilpinen.

Tilaisuudessa myynnissä Naisten Pankin kahvia ja teetä, laukkuja, kasseja, koruja, kortteja, kirjanmerkkejä yms. Tilaisuuden tuotto menee Naisten Pankille.

Vapaa pääsy. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoa saa soittamalla Naisten Pankki Espoon ryhmän puheenjohtajalle:
Anne Elovaara 050-388 9657 (iltaisin).

Naisten Pankki Espoo