Laula Naiselle Ammatti -joululaulupaja 14.12.

Vapauta vahvin äänesi ja kulje jouluun laulun siivin!

Eikö ääni kulje, kun yrität laulaa lempijoululaulujasi? Ei hätää, sillä tässä työpajassa saat työkaluja sen vapauttamiseen!

Ääniluotsin ja Naisten Pankin yhteistyöllä järjestämässä joululaulupajassa tutustut lauluääneesi ja opit tuottamaan ääntä helposti eri korkeuksilla ja voimakkuuksilla. Opit myös tukemaan ääntä ja lisäämään sen kestävyyttä. Harjoitusten jälkeen laulamme yhdessä tuttuja joululauluja tutkien harjoitusten vaikutusta ääneen.

Työpajan harjoitukset auttavat rentoutumaan, olemaan paremmin läsnä kehossa ja suhtautumaan omaan ääneen uteliaasti ja tuomitsematta. Huomaat, miten helposti laulu soljuu, kun tunnet äänesi, ja voit nauttia laulamisesta täydestä sydämestäsi.

 

Osallistumismaksu 20 € lahjoitetaan lyhentämättömänä Naisten Pankin hyväksi kehittyvien maiden naisten koulutuksen ja omaehtoisen yrittäjyyden tukemiseen.

 

Työpaja pidetään Myllytullin koululla (Kirkkokatu 1) ja sen vetää laulunopettaja, vokologi ja laulaja Liisi Pettersson. Laulujen säestäjänä toimii pianisti ja musiikkipedagogi Minna Joki-Luomala. Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla osallistumismaksu 20 euroa Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän Nordean tilille FI40 1107 3500 6174 30, saajana ’Oulun Aluesolu Kehitysmaiden Naisten Hyväksi’. Viite joululaulupaja.

 

Lämpimästi tervetuloa laulamaan!

 

 

#LaulaNaiselleAmmatti