Laula Naiselle Ammatti -joululaulupaja 13.12.

Eikö ääni kulje, kun yrität laulaa lempijoululaulujasi? Ei hätää, sillä tässä työpajassa saat työkaluja sen vapauttamiseen!
Ääniluotsin ja Naisten Pankin yhteistyöllä järjestyssä joululaulupajassa tutustut lauluääneesi ja opit tuottamaan ääntä helposti eri korkeuksilla ja voimakkuuksilla. Opit myös tukemaan ääntä ja lisäämään sen kestävyyttä. Harjoitusten jälkeen laulamme yhdessä tuttuja joululauluja tutkien harjoitusten tehoa. Harjoitukset auttavat rentoutumaan, olemaan paremmin läsnä kehossa ja suhtautumaan omaan ääneen uteliaasti ja tuomitsematta. Huomaat, miten helposti laulu soljuu, kun tunnet äänesi ja voit nauttia laulamisesta täydestä sydämestäsi.

Työpajan vetäjä Liisi Pettersson toimii kouluttajana yrityksessään Ääniluotsissa ja on auttanut tuhansia puheammattilaisia ja laulun harrastajia vapauttamaan vahvimman äänensä. Liisi opiskelee aktiivisesti klassista laulua eri opettajien johdolla ja esiintyy laulajana ja juontajana aina tilaisuuden tullen.

Illan pianistina toimii Minna-Elina Joki-Luomala, joka on valmistunut musiikkipedagogiksi Oulun ammattikorkeakoulusta.

Osallistumismaksu 20 € lahjoitetaan lyhentämättömänä Naisten Pankin hyväksi kehittyvien maiden naisten koulutuksen ja omaehtoisen yrittäjyyden tukemiseen.

 

Työpajan vetää laulunopettaja, vokologi ja laulaja Liisi Pettersson. Pianistina toimii Minna Joki-Luomala. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla sunnuntaihin 11.12. mennessä posti (at) aaniluotsi.fi. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla osallistumismaksu 20 euroa Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän Nordean tilille FI40 1107 3500 6174 30, saajana ’Oulun Aluesolu Kehitysmaiden Naisten Hyväksi’. Viite joululaulupaja.

 

#LaulaNaiselleAmmatti