Kädentaitojen päivä

Oletko haaveillut omatekoisesta ryijystä tai kiinnostaako makramee-solmeilu? Oletko unohtanut miten tehdään villasukan kantapää tai haluaisitko neuloa lapasiisi intialaisen peukalokiilan?

Tervetuloa kokeilemaan ja oppimaan käsityötekniikoita Wetterhoffille kansainvälisenä naisten päivänä 8.3.2024 klo 14-18. Voit osallistua oman aikataulusi mukaan niin moneen pajaan kuin haluat.

Ryijytyöpajassa opit ompelemaan ryijyn, pienen tai vaikka isonkin. Neulontapajassa saat niksejä villasukan ja lapasen tekoon. Virkkauspajassa opit virkkaamaan vaikka tiskiliinan tai pölyrätin, vai kiinnostaisiko kulmavirkkaus tai perinteiset isoäidin neliöt? Makrameepajassa teet solmeilutekniikalla vaikka amppelin tai seinäkoristeen. Lisäksi opastusta esim. parsimiseen tai mieltäsi askarruttavaan käsityöpulmaan.

Työpajojen kokeilumateriaalit ja työvälineet saat käyttöösi pajassa, mutta omaa, mukaan otettavaa työtäsi varten tarvitset omat langat ja työvälineet, jotka voit halutessasi joko tuoda mukanasi tai ostaa tarvittaessa Wetterhoffin myymälästä.

Wetterhoff tarjoaa tilan, kokeilumateriaalit ja työvälineet, Naisten Pankki kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Osallistumismaksun tuotto 20 € menee lyhentämättömänä Naisten Pankin hyväksi.

Tehdään yhdessä hyvää samalla uutta oppien!