Kahvia ja tietoa Sellon Prismassa 11.5.

Naisten Pankki on tehnyt sopimuksen Kahvi Charlottan kanssa Naisten Pankin kahvin ja teen toimittamisesta yli 100 Prismaan, S-marketiin ja Food Market Herkkuun. S-ryhmän kahvitilaus on Naisten Pankin koko historian suurin tuoteyhteistyö.

Naisten Pankin kahvia ja teetä voi ostaa S-ryhmän kaupoista ympäri Suomen.   

Jokaisesta myydystä kahvi- ja teepaketista tilitetään lahjoitusosuus Naisten Pankille kehittyvien maiden naisten koulutuksen ja yrittäjyyden edistämiseen. Nyt tilatut kahvi- ja teemäärät tuottavat parhaimmillaan yli 30 000 euron lahjoituksen Naisten Pankin hankkeisiin. 

Naisten Pankin kahvi on tullut myyntiin yli 100 Prismaan, S-marketiin ja Food Market Herkkuun kaikkialla Suomessa.  

Valikoimassa on kahvia ja teetä

Suomessa kahvia juodaan enemmän kuin missään muussa maassa, kun kahvin kulutus suhteutetaan väestön määrään. Suomalaiset kuluttavat paahdettua kahvia vuosittain lähes 10 kg henkeä kohden.  

Naisten Pankin kahvi on pienviljelijä Marie Nakao Sasakin tuottamaa tummapaahtoista 100 prosenttista arabica papu- ja suodatinkahvia brasialaisista Red Catual -pavuista. Marie Nakaon Catanduva-tila sijaitsee Patos de Minasissa Cerrado Mineiron alueella 1030 metrin korkeudessa.  

Perheellä on pitkä kahvinviljelyhistoria. Se tuottaa sosiaalisesta- ja ympäristönäkökulmasta vastuullisia tuotteita. Kahvin paahtaa Suomessa Kahvi Charlotta. 

Naisten Pankki tukee kestävän kehityksen periaattein naisten koulutusta hauraissa oloissa.

Naisten Pankki Espoon paikallisryhmän vapaaehtoisia on Sellon Prismassa kertomassa hyvää tekevistä tavoista naisten koulutuksen tukemiseen.

Olet tervetullut mukaan. Ota yhteys Marita Johansson 0400-400649.
Voit myös lähettää sähköpostia espoo@naistenpankki.fi.