Kalasataman kävelykierros 9. elokuuta

Capellan aukio
Tunnetko Kalasataman? Naisten Pankki Helsingin järjestämällä kierroksella pääset tutustumaan tähän Helsingin moderniin kaupunginosaan.

Tule mukaan opastetulle kierrokselle Kalasatamaan! Kalasatamaa rakennetaan itäiseen kantakaupunkiin meren äärelle. Entinen satama- ja teollisuusalue on jo muuttunut yli 5 000 ihmisen ja tuhansien uusien työpaikkojen kaupunginosaksi. Kalasatama on yksi suurimmista Helsinkiin rakennettavista uusista alueista ja rakentaminen kestää 2030-luvun loppupuolelle asti.

Naisten Pankki järjestää opastetun n. 1,5 tunnin mittaisen kävelykierroksen Kalasatamassa maanantaina 9. elokuuta klo 15. Kokoonnumme ennen kierrosta Kalasatamankadun eteläpäähän kauppakeskus Redin eteen Nereidi-patsaan luo (kokoontumispaikalla Naisten Pankin tunnus.)

Kävelykierroksella kuulemme Kalasataman alueen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä alueen ympäristötaiteesta. Oppaanamme toimii Kalasataman projektinjohtaja Hannu Asikainen Helsingin kaupungilta.

Tilaisuus on maksuton, mutta toivomme osallistujien lahjoittavan esimerkiksi 15 euroa Naisten Pankille. Keräämme lahjoitukset lippaaseen paikan päällä. Voit myös maksaa lahjoituksen Naisten Pankin tilille Nordea: FI63 1745 3000 1321 02 tai OP: FI47 5789 5420 0246 76.

Ilmoittaudu 4.8 mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi ja kirjoita viestin aiheeksi Kalasatama. Jos joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoitathan siitä heti sähköpostilla.

Ryhmään otetaan maksimissaan 20 osallistujaa. Kierroksella huomioidaan voimassa olevat Avi:n ohjeistukset ja THL:n määräykset.

Tervetuloa!

Seuraa Naisten Pankki Helsingin tapahtumakalenteria!