Kävele Naiselle Ammatti 10.9.2023 Espoo

Vuonna 2014 toteutettiin Kävele Naiselle Ammatti -tempaus Espoossa ensimmäisen kerran. Siitä tuli kerralla vuotuinen huipputapahtuma, jota odotetaan. Tapahtumalla vauhditetaan varainkeruuta kehittyvien maiden naisten ammatilliseen koulutukseen.

Olemme kokoontuneet vuosittain Haukilahteen.Tänä vuonna tapahtuma on Tapiolassa.

Tilaisuus järjestetään Tapiolassa, Kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfilla. Se on suosittu paikka monenlaisiin tapahtumiin.

Tilaisuuden avaussanat lausuu Marianne Heikkilä, Naisten Pankin perustajajäsen, pappi ja Marttaliiton toiminnanjohtaja.
Syyskauden ohjelmasta kertoo Anne Elovaara, Naisten Pankki Espoon puheenjohtaja.
Reippaan alkulämmittelyn ennen reiteille lähtöä tarjoaa meille Mari Anthoni, Naisten Pankin tukija useiden vuosien ajalta.
Kävelyreittejä on kaksi eri mittaista (2,2 km ja 4,7 km) ja niiden varrella kohtaamme rasteja, joilla pysähdytään hetkeksi. Mitä silloin tehdään? Se selviää aikanaan. Lyhempi reitti on esteetön ja helppokulkuinen. Molemmat kävelyt ovat johdettuja, joten et voi eksyä.

Tapahtumapaikalla on Naisten Pankin tuotteiden myyntiä, jolla tuetaan varainhankintaa: Naisten Pankin kahvia, teetä, kortteja, kangaskasseja, laukkuja, korvakoruja, muistikirjoja yms. Maksaminen hoituu parhaiten maksukorteilla. Paikalla on myös keräyslipas.
Kasvomaalauksista huolehtii Pirjo Suoranta. Poskeen on kiva saada Naisten Pankin logo!
Voit myös kuvauttaa itsesi ja saada itsestäsi KNA-kuvan somepostauksia varten.

Osallistu tapahtumaamme ja tue kehittyvien maiden naisia!

Osallistumismaksua emme peri, mutta toivomme, että teet lahjoituksen kehittyvien maiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseen.

30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun. Lahjoituksen voit tehdä verkossa. Valitse tapahtumapaikaksi Espoo.

Kaikki ovat tervetulleita!
Yritysten henkilökunta, yhdistysten jäsenet, perheet, sinkut, kaveripiirit – yksin tai yhdessä.

Naisten Pankki Espoo
espoo@naistenpankki.fi