Kävele Naiselle Ammatti 14.9.2024 Tapiolan Amfilla

Vuonna 2014 toteutettiin Kävele Naiselle Ammatti -tempaus Espoossa ensimmäisen kerran. Siitä tuli kerralla vuotuinen huipputapahtuma, jota odotetaan. Tänä vuonna 2024 juhlistamme tapahtuman 10-vuotista taivalta. Näilläkin tapahtumilla vauhditetaan varainkeruuta kehittyvien maiden naisten koulutukseen ja yrittäjyyteen.

Tapahtuma järjestetään Tapiolassa, Kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfilla. Se on suosittu paikka monenlaisiin tapahtumiin.

Klo 14 alkaa lyhyt ohjelma. Saavu mielellään paikalle hyvissä ajoin jo ennen sitä.
Tapahtuman avaa päätoimittaja emerita Reetta Meriläinen, joka on toiminut Naisten Pankin vapaaehtoisena lähes toiminnan alusta asti.
Ohjelma kestää noin 20 minuuttia. – Ohjelma täydentyy.

Tämän jälkeen lähdemme joukolla johdetulle reitille Tapiolan puistomaisissa maisemissa. Reitin voi kiertää yhden tai useamman kerran tai jättää sen kokonaan kiertämättä ja sen sijaan hengailla Amfilla.

Tapahtumapaikalla on Naisten Pankin tuotteiden myyntiä, jolla tuetaan varainhankintaa: Naisten Pankin kahvia, teetä, kortteja, kangaskasseja, laukkuja, korvakoruja, muistikirjoja yms. Maksaminen hoituu parhaiten maksukorteilla. Paikalla on myös keräyslipas.
Kasvomaalauksena voit ottaa poskeesi Naisten Pankin logon!
Voit myös kuvauttaa itsesi ja saada itsestäsi KNA-kuvan somepostauksia varten.

Osallistu tapahtumaamme ja tue kehittyvien maiden naisia!

Osallistumismaksua emme peri, mutta toivomme, että teet lahjoituksen kehittyvien maiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseen.

30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun. Lahjoituksen voit tehdä verkossa. Valitse tapahtumapaikaksi Espoo.

Kaikki ovat tervetulleita!
Yritysten henkilökunta, yhdistysten jäsenet, perheet, sinkut, kaveripiirit – yksin tai yhdessä.

Naisten Pankki Espoo
espoo@naistenpankki.fi