Kävele Naiselle Ammatti 22.8. Ylivieskassa

Sinipaitainen nainen katsoo suoraan kameraan.
Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma kutsuu Sinua kävelylenkille Ylivieskassa tiistaina 22.8.2023. Tapahtuman tuotolla hankitaan ammatteja kehitysmaan naisten hyväksi mahdollistamalla naisille ammatillista koulutusta ja tukea yrittäjyyteen viidessä maassa Afrikassa ja Aasiassa. Kun naiselle taataan koulutus ja mahdollisuus työhön, on vaikutus myös perheeseen ja lapsiin välitön. Tule mukaan!

Tule mukaan kävelemään!

Kävele Naiselle Ammatti-tapahtuma kutsuu Sinua kävelylenkille tiistaina 22.8.2023. Tapahtuma alkaa Pyhän Kolminaisuuden kirkon pihassa klo 17.45 avaussanoilla ja alkulämmittelyllä. Tapahtuman yhteydessä on mahdollista käydä iltakahvilla, ostaa arpoja ja illan päätteeksi on rukoushetki kirkossa tilanteen mukaan 19.00-19.30 alkaen. Kirkon pihalta lähdetään kävelemään opastetuille ”siltojen lenkeille”, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan matkan (Savisilta 1 km, Ouluntie 2 km tai Hamarin patosilta 5,5 km). Esteettömille reiteille voit osallistua myös lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa.

Tapahtuman tuotolla hankitaan ammatteja kehitysmaan naisten hyväksi mahdollistamalla naisille ammatillista koulutusta ja tukea yrittäjyyteen viidessä maassa Afrikassa ja Aasiassa. Kun naiselle taataan koulutus ja mahdollisuus työhön, on vaikutus myös perheeseen ja lapsiin välitön.

· 30 eurolla nainen kouluttautuu ammattiin

· 75 eurolla nainen saa starttirahan oman yrityksen perustamiseen

VALITSE SINULLE SOPIVIN TAPA LAHJOITTAA:

1. Tapahtuman yhteydessä voi lahjoittaa keräyslippaisiin tai tehdä verkkolahjoituksen. https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2023-lahjoita

Lahjoitussivun valikosta valitaan Ylivieska tapahtumapaikaksi

2. MobilePay, avaa MobilePay-sovellus, syötä haluamasi summa, syötä numero 41109 ja hyväksy lahjoitus

3. Yrityslahjoitus: Tilisiirto viestillä Kävele Naiselle Ammatti, Nordea FI63 1745 3000 1321 02 tai OP FI47 5789 5420 0246 76 tai tilaa lasku: naistenpankki@kirkonulkomaanapu.fi

Voit aina lahjoittaa itsellesi sopivimman summan. Jokaisella eurolla on iso vaikutus!

Tapahtumassa on lisäksi käteislippaita, joihin voi lahjoittaa haluamansa summan.

Lisätietoja: Kaija Arhio, 044-0420986
kaija.arhio@kotinet.com