Kävele Naiselle Ammatti 5.9. Kotkassa

Tule kävelemään halki syksyisen Katariinan taidehistorioitsija Leena-Riitta Salmisen johdolla ja tutustumaan puutarhakaupungin menneisyyteen!

Kävele Naiselle Ammatti vie meidät tänä vuonna Katariinan kaupunginosaan, jonka maisemat ja talot ovat muistoja ja tarinoita tulvillaan. Oppaanamme matkalla on taidehistorioitsija, kuvataideopettaja Leena-Riitta Salminen, joka on kirjoittanut teoksen ”Hellahuone puutarhakaupungissa – Kotkan Katariinan kaupunginosan historiaa”.

Ilmoittautuminen klo 14.00 alkaen Mansikkalahden kioskin luona, jossa kävelijöitä lämmittelee Gospel-lattarit ja Kotkas Liikutaa Yhes. Mukana myös Kat’s Cafen herkkumopo, josta voit ostaa juotavaa ja leivonnaisia. Kävelylle lähdetään klo 15.00, ja retki kestää reilun tunnin ajan.

Tapahtumassa on vapaaehtoinen lipaskeräys Naisten Pankin hyväksi. Kävelemällä ja lahjoittamalla tuet hauraassa asemassa olevien naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Jokaisella 30 eurolla yksi nainen saa itselleen ammatin ja mahdollisuuden parempaan elämään itselleen ja perheelleen.

Halutessasi voit ilmoittautua ja lahjoittaa etukäteen osoitteessa: https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2021-ilmoittaudu

Tervetuloa kävelemään maailman naisten rinnalla!