Kävele Naiselle Ammatti 10.10. Mäntsälässä

Nainen nojaa lasittomaan ikkunaan, takanaan punainen verho ja katsoo päättäväisesti kameraan.
Tervetuloa kulkemaan maailman naisten rinnalla!

Tule mukaan Kävele Naiselle Ammatti-tempaukseen Mäntsälässä! Tapahtumalla kerätään rahaa hauraissa maissa elävien naisten koulutuksen ja ammatillisten mahdollisuuksien kehittämiseen. Kun autamme naisia, autamme koko yhteisöä!
Tule mukaan Kävele Naiselle Ammatti -tempaukseen Mäntsälässä sunnuntaina 10.10.21 klo 12–14, lähtö ja paluu Mäntsälän Seurojentalon parkkiksella. Kukin voi valita haluamansa pituisen lenkin käveltäväkseen.
Mukaan voit ilmoittautua Naisten Pankin sivun kautta: https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2021-ilmoittaudu/

Samalla voit tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Naisten Pankille. Voit myös vain tulla paikalle ja tehdä halutessasi lahjoituksen lippaaseen käteisellä. Lahjoittaa voit myös MobilePaylla (MobilePay 41109, KNA2021) tai tekstiviestillä (Tekstaa NAISELLE30 numeroon 16499 (30 €).

Lahjoituksellasi nainen voi opiskella itselleen ammatin, osallistua säästö- ja lainaryhmien toimintaan, saada tukea oman pienyrityksensä perustamiseen, työllistää yrityksellään muita yhteisönsä jäseniä ja edistää tasa-arvoa ja nostaa yhteisöään köyhyydestä.

30 eurolla nainen saa mahdollisuuden ammattiin
75 eurolla nainen saa starttirahan oman yrityksen perustamiseen
400 eurolla kuusi naista saa mahdollisuuden osallistua lukutaitotunneille ja oppia lukemaan
Lue lisää: https://www.naistenpankki.fi/
Osallistuthan mukaan vain terveenä ja oireettomana! Seuraamme viranomaisten alueellisia ohjeita tapahtuman järjestämisessä.
Jaa kävelystäsi kuva somessa hashtagillä #kävelenaiselleammatti, ja ota seurantaan sekä liity mukaan Naisten Pankin ja Kävele Naiselle Ammatti 2021 Facebook-sivut!
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Mäntsälän Yrittäjänaiset ry, Mäntsälän seurakunta, Kirkon Ulkomaanapu ja K-Market Kaunismäki